Tgrt Haber
25 Nisan 2015 18:14 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:17

3 Adam konukları kim, 3 Adam'a bu akşam kimler katılıyor

TV8'de yayınlanan ve eğlenceli programlardan biri olan 3 Adam'ınb bu akşamki konukları belli oldu. 3 Adam'a bu akşam kimler katılacak, konuklar kimler? İşte ayrıntılar.

3 Adam konukları kim, 3 Adam'a bu akşam kimler katılıyor
3 adam konuk, 3 adam konukları,

TV8'de yayınlanan ve eğlenceli programlardan biri olan 3 Adam'ınb bu akşamki konukları belli oldu. 3 Adam'a bu akşam kimler katılacak, konuklar kimler? İşte ayrıntılar. Tv8 ekranının en eğlenceli programlarından 3 Adam'da bu akşam kahkaha dolu anlar yaşanacak. Sürpriz konukların yer aldığı 3 Adam herkesi ekrana kilitlemeye hazır. Peki 3 Adam'da bu akşam konuklar kim? İşte ayrıntılar.. Gülben Ergen, Nihat Odabaşı, eser yenenler, ibrahim büyükak ve Oğuzhan Koç ile 3 adam!
 
3 Adam’ın bu haftaki konukları “Aşkla Aynı Değil” adlı yeni şarkısı ile Oğuzhan Koç’la düet yapan Gülben Ergen ve şarkının klibini çeken fotoğraf sanatçısı Nihat Odabaşı.
 
Programda Gülben Ergen yeni şarkısını Oğuzhan Koç ile seslendirerek stüdyodaki izleyicilere keyifli dakikalar yaşatacak. Nihat Odabaşı ise 3 Adam’a sohbeti ve esprileri ile renk katacak.
 
YAYIN TARİHİ : 25 Nisan Cumartesi
YAYIN SAATİ  : 00.15

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...