Tgrt Haber
28 Şubat 2015 17:41 - Güncelleme : 16 Şubat 2022 12:18

Whatsapp indir Plus ve APK ücretsiz olarak telefona indirme detayları burada

Tüm gençlerin mesajlaşmayı bırakıpta internet sağlayıcısı üzerinden kullandığı anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp tüm dünyada milyonca kişi tarafından tercih ediliyor. Whatsapp indir işlemi ile birlikte APK ücretsiz olarak akıllı cep telefonlarına yüklenebiliyor.

Whatsapp indir Plus ve APK ücretsiz olarak telefona indirme detayları burada
whatsapp, whatsapp plus, whatsapp indir,

Tüm gençlerin mesajlaşmayı bırakıpta internet sağlayıcısı üzerinden kullandığı anlık mesajlaşma uygulaması Whatsapp tüm dünyada milyonca kişi tarafından tercih ediliyor. Whatsapp indir işlemi ile birlikte APK ücretsiz olarak akıllı cep telefonlarına yüklenebiliyor.

ndroid ile İOS işletim sistemli akıllı cep telefonlarının vazgeçilmez ismi olarak karşımıza çıkan Whatsapp, her gün on binlerce farklı kişi tarafından indiriliyor. Whatsapp indir ücretsiz olarak uygulama mağazası ile resmi site üzerinden yapılabiliyor.

Akıllı cep telefonlarının olmazsa olması haline gelen Whatsapp, internet üzerinden ücretsiz olarak mesajlaşmanızı sağlıyor. SMS paketi almak yerine Whatsapp için internet paketi almanız yeterli olurken, böylelikle sosyal ağ hesaplarınızı da kolaylıkla kontrol altında tutabiliyor ve yönetebiliyorsunuz.

Daha önceleri Apple Store üzerinden Whatsapp uygulamasını indirmek için 0,99 dolar gibi cazip bir ücret talep edilirken, şimdilerde ise bu ücret talebi ide kaldırıldı. Google Play Store ve AppStore üzerinde uygulamaya ücretsiz olarak sahip olunabilirken, Windows Phone kullanıcıları da hiçbir ücret ödemiyor.

Whatsapp artık bilgisayarlarda
Eğer bilgisayarda WhatsApp kullanma konusunda Google Chrome ihtiyacınızı karşılamıyorsa sizin için güzel bir haberimiz var. Hatırlanacağı üzere WhatsApp kısa bir süre önce WhatsApp'ı bilgisayarlarımızda kullanmamıza imkan veren WhatsApp Web serivisini hizmete açmıştı. Bu servis sayesinde Google Chrome tarayıcımız üzerinden WhatsApp yazışmalarımızı görebiliyor, arkadaş listemizdeki kişilere mesaj gönderebiliyorduk. Fakat WhatsApp'ın tarayıcı üzerinde çalışan bu web hizmeti sadece Google Chrome internet tarayıcısını destekliyordu. Hal böyle olunca Google Chrome kullanmayan bilgisayar kullanıcıları WhatsApp Web'den faydalanamamaktaydı.

WhatsApp firması yaptığı yeni duyuru ile artık Mozilla Firefox ve Opera tarayıcılarımızda da WhatsApp Web'i kullanabilmemizin mümkün olduğunu açıkladı. Sistem aynı Google Chrome'da olduğu gibi çalışmakta. WhatsApp Web arayüzünü açtığınızda telefonunuzdan bir barkod okutarak mobil WhatsApp uygulamanızı ve bilgisayarınızdaki WhatsApp Web servisini eşleştiriyorsunuz ve bilgisayarınızda WhatsApp kullanmaya başlıyorsunuz. Bu adımdan sonra Firefox ve Opera tarayıcılarınız üzerinden WhatsApp arkadaş listenizdeki arkadaşlarınızla yazışmaya ve mesaj bildirimleri almaya başlayabilirsiniz.

iPhone kullanıcıları Whatsapp WEB'i nasıl kullanabilir?
WhatsApp Web henüz iPhone için kullanıma sunulmadı. Ancak Windows Phone, Android ve BlackBerry kullanıcılarının tadını çıkardığı işlevi şimdiden iPhone'unuzda kullanmanın bir yolu var.

İlk olarak kullandığınız iOS sürümünün 8.1.3 olması ve jailbreak'li olması gerekiyor. Bunun ardından Cydia uygulama mağazasını açıp "WhatsApp Web Enabler" adındaki uygulamayı indirip kurmalısınız.

Bu işlemin ardından WhatsApp Web'deki talimatları izleyerek PC'nizin ekranındaki QR kodunu okutabilir, işlevi aynı Android'de olduğu gibi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Bununla birlikte bu küçük hilenin her zaman çalışmayabileceğini, işlevin "resmi" sürümünün WhatsApp tarafından yakında sunulacağını hatırlatmakta fayda var.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...