Tgrt Haber
10 Ocak 2024 11:59 - Güncelleme : 10 Ocak 2024 12:00

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'dan göz dolduran performans

Beşiktaş dün erteleme maçında deplasmanda Çaykur Rizespor’u 4 golle geçti. Genç futbolcu forvet Semih Kılıçsoy golleriyle maça damga vurarak dikkatleri üzerine çekti.

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber
Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'dan göz dolduran performans
Beşiktaş,Semih Kılıçsoy

Beşiktaş Süper Lig’in 16. Haftasında erteleme maçında Çaykur Rizespor’u deplasmanda 4-0 yendi. Maça damga vuran genç futbolcu Semih Kılıçsoy performansıyla övgüler aldı.

Siyah-beyazlıların 2 golünü kaydeden 2005 doğumlu oyuncu Semih Kılıçsoy, çıktığı son 3 mücadelede 4 kez rakip fileleri havalandırırken, 1 de asist yaptı. Kılıçsoy, söz konusu maçlarda 247 dakika sahada kaldı. Semih, Hatayspor ve Kasımpaşa müsabakalarında da 1'er kaydetmişti.

5 KEZ AĞLARI HAVALANDIRDI

Semih Kılıçsoy, bu sezon Süper Lig, UEFA Avrupa Konferans Ligi grupları ve elemelerinde toplam 14 karşılaşmada süre aldı. 18 yaşındaki oyuncu, söz konusu müsabakalarda 5 kez gol sevinci yaşadı ve toplam 490 dakika sahada kaldı. Genç oyuncuya en çok süreyi ise son üç maçta takımın başında sahaya çıkan U19 Teknik Direktörü Serdar Topraktepe verdi.

Beşiktaş'ta Semih Kılıçsoy'dan göz dolduran performans

Topraktepe, Semih Kılıçsoy’un altyapılarda da uzun süre teknik direktörlüğünü yaptı. U19 Milli Takımı ile de 5 müsabakaya çıkan Kılıçsoy, ay-yıldızlı forma ile de 4 gol attı.

GENÇ OYUNCUYLA SÖZLEŞME YENİLENDİ

Seçim sürecinden itibaren altyapı oyuncularıyla ilgili projelerinin olduğunu dile getiren Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Semih Kılıçsoy ile de masaya oturdu. Kulüp, 2005 doğumlu oyuncunun sözleşmesini 2028 yılına kadar uzatıldığını duyurmuştu.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...