Tgrt Haber
13 Şubat 2018 23:37

Büşra Develi Kimdir? Nerelidir Kaç Yaşındadır?

Gündemde güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile adından söz ettiren Büşra Develi'nin hayatı merak konusu oldu. Peki Büşra Develi Kimdir? Kaç Yaşındadır?

Büşra Develi Kimdir? Nerelidir Kaç Yaşındadır?
büşra develi,büşra develi kimdir,kaç yaşındadır,nerelidir,büşra dereli nereli,büşra dereli instagram

Büşra Develi kimdir? Sorusunun cevabı merak konusu oldu. Gündemde güzelliği ve başarılı oyunculuğu ile adından söz ettiren Büşra Develi'nin hayatı merak konusu oldu. İşte Büşra Develi hakkındaki tüm bilgiler...Büşra Develi güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla da dikkat çekiyor. İşte Büşra Develi'nin hayatına dair merak edilenler...

BÜŞRA DEVELİ KİMDİR?

Büşra Develi, 25 Ağustos 1993 tarihinde İzmit'de doğdu. İlköğrenimin ardından ailesiyle birlikte Antalya'ya taşınan Büşra Develi, orta öğrenim ve lise eğitimini Antalya'da tamamladı. Daha sonra hedefleri doğrultusunda tiyatro ve oyunculuk üzerine eğitim almak için İstanbul'a taşındı. Üniversite ve yetenek sınavlarından başarıyla geçerek Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro bölümünde okumaya hak kazandı.

Büşra Develi Kimdir? Nerelidir Kaç Yaşındadır?

Enbe Orkestrası & İlyas Yalçıntaş'ın İncir şarkısına çekilen klipte rol aldı. İlk olarak 2015 yapımı Pretty Little Liars uyarlaması olan Tatlı Küçük Yalancılar dizisiyle adını duyuran Büşra Develi, Tatlı İntikam'da Rüzgar karakterini canlandırdı. En son Fi dizisinde rol alan Develi, yeni başlayacak olan Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde yer almaya hazırlanıyor. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...