Tgrt Haber
28 Mart 2024 18:04 - Güncelleme : 28 Mart 2024 20:15

Fenomen Banu Parlak gözaltına alındığı haberlerine öfke kustu

Borçlu olduğu bir dosya ile ilgili Küçükçekmece Adliyesi İcra Müdürlüğüne gelen Banu Parlak'ın görevli müdüre hakaret etmesinin ardından gözaltına alındığı iddia edilmişti Video yayınlayan Parlak, haberlere sitem etti.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber.com

Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Banu Parlak, son günlerde tasmasız gezdirdiği köpeğinin saldırdığı bir başka köpeğin ölümüyle gündemden düşmüyordu. Parlak, görevli müdüre hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına altına alındığı öne sürülmüştü. 

BANU PARLAK GÖZLALTINA ALINDI 

Son günlerde tasmasız gezdirdiği köpeğinin başka bir köpeğe saldırmasının ardından ölümüne neden olmasıyla gündemde olan Banu Parlak'ın gözaltına alındığı iddia edildi. Gazeteci Emrullah Erdinç sosyal medya hesabından, "Borçlu olduğu bir dosya ile ilgili Küçükçekmece Adliyesi İcra Müdürlüğüne gelen Banu Parlak, görevli müdüre hakaret ettiği için gözaltına alındı ve nezarethaneye kondu" açıklamasını yaptı. Banu Parlak yayınladığı video ile iddiaları yalanlayarak, "Bir yakamdan düşer misiniz?" dedi. 

Fenomen Banu Parlak gözaltına alındı - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...