Tgrt Haber
14 Haziran 2015 10:04

Sahnede ayağını kırdı, konsere devam etti

Ünlü rock müzik grubu Foo Fighters'ın solisti Dave Grohl, İsveç'te verdiği konser esnasında sahneden düşerek ayağını kırmasına rağmen sahne şovuna devam etti.

Sahnede ayağını kırdı, konsere devam etti
sahne, kırık ayak, Foo Fighters, Dave Grohl,

Ünlü rock grubu Foo Fighters'ın solisti 46 yaşındaki Dave Grohl, verdiği konserde sahneden düşerek ayağını kırdıktan sonra şarkı söylemeye devam ederek hayranlarını şaşırttı.İsveç 'in Göteborg kentinde düzenlenen bir festivalde sahne alan Grohl, sahneden düşerek ayağını kırdı, ancak 15 dakika sonra sahneye dönerek performansını sergilemeye devam etti.Grohl, düştüğü yerde mikrofondan seyircilere, "Baylar ve Bayanlar, sizleri çok seviyorum. Sanırım şu anda ayağımı kırdım. Sanırım gerçekten ayağımı kırdım" diye seslendi. İzleyicilere hastaneye gitmek zorunda olduğunu, ancak geri döneceğini söyleyen Grohl, "Foo Fighters olarak geri dönüp, konseri bitireceğimize dair size söz veriyorum. Hastaneye gideceğim ve tedavi olacağım ama geri döneceğim ve sizin için tekrar çalacağız. Özür dilerim" ifadesini kullandı. 15 dakika sonra sahneye dönen Grohl'un yanında bir sağlık görevlisinin olduğu da görüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...