Tgrt Haber
07 Ekim 2017 02:43

Son Dakika: Cengiz Kurtoğlu hastaneye kaldırıldı | Cengiz Kurtoğlu sağlık durumu

Ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu hakkında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Cengiz Kurtoğlu'nun aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı açıklandı. Peki Ama Cengiz Kurtoğlu'nun sağlık durumu ve son durumu nasıl? İşte tüm gelişmeler.

Son Dakika: Cengiz Kurtoğlu hastaneye kaldırıldı | Cengiz Kurtoğlu sağlık durumu
cengiz kurtoğlu,hastane,cengiz kurtoğlu sağlık durumu

Ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu hakkında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Cengiz Kurtoğlu'nun aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı açıklandı. Peki Ama Cengiz Kurtoğlu'nun sağlık durumu ve son durumu nasıl? İşte tüm gelişmeler. Ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu, konser için geldiği KKTC'de aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Arabesk ve fantezi müziğin sevilen ismi Cengiz Kurtoğlu, konser için geldiği KKTC'de aniden rahatsızlanarak saat 01.30 da Lefkoşa Burhan Hastanesi'ne kaldırıldı. Kurtoğlu, daha sonra da buradan Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesinde sevk edilerek tedavi altına alındı.

Cengiz Kurtoğlu'nun sağlık durumu ile ilgili olarak Yakın Doğu Hastanesi herhangi bir açıklama yapmazken ünlü sanatçının durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...