Tgrt Haber
08 Mart 2024 14:53 - Güncelleme : 08 Mart 2024 15:17

Youtuber Ali Ertuğrul, çuf çuf hoca lakaplı adamın yaydığı virüsü ortaya çıkardı

Pakistan’da yaşayan ve Türkiye’de çuf çuf hoca olarak bilinen Haq Khatteb Hussain Ali’yi ziyaret eden Türk youtuber Ali Ertuğrul, "Çuf çuf hoca hastalık bulaştırdı. Vücudumda yaralar çıktı" dedi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
Aliertuğrul, Çufçufhoca, Pakistan

Şifa dağıttığı söylenen "Çuf çuf hoca" tarikatını ziyaret ederek toplu bir iyileştirme seansına katılan YouTuber Ali Ertuğrul, sosyal medya paylaşımında seans sonrasında vücudunda yaralar çıktığını anlatı. 

"HER GÜN YARALAR ÇIKIYOR"

Yüzünde ve vücudundan kırmızı benek şeklinde yaralar çıkan youtuber Ali Ertuğrul, Pakistan'da şifa dağıttığı söylenen "Çuf çuf hoca" tarikatını ziyaret ettikten sonra olduğunu öne sürdü. Sosyal medyada yaralarını paylaşan Ertuğrul, "Pakistan'dan selamlar malesef bir virüs kaptım. Vücudumda böyle yaralar çıktı. Sivilce gibi görünüyordu en başta. Dedim herhalde yediğim bir şeyler dokundu. Bütün vücudumda var bu arada. Göbeğimde, sırtımda, kolumda. Her yerde çıktı ve her günde çıkıyor" dedi.

Youtuber Ali Ertuğrul, çuf çuf hoca lakaplı adamın yaydığı virüsü ortaya çıkardı - 1. Resim

Her gün çıkan yaralar nedeniyle doktora giden  Ertuğrul, "Dün yüksek ateş şikayetiyle burada bir doktor tanıdığımız var ona gittik. Tahliller yapıldı. Pakistan'da yaygın olan bazı virüslerden birinin bulaştığından şüpheleniyor. Bu virüste "Çuf çuf Hoca" denilen yerde bulaştı. Tarihleri de tam uyuyor. "Çuf Çuf Hoca" denilen adam şifa değil virüs dağıtıyor" sözleriyle sosyal medyada gündem oldu. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...