Tgrt Haber
21 Haziran 2017 14:17

Fuat Uğur 'Kılıçdaroğlu, Türkiye'yi kaosa sürüklüyor'

Fuat Uğur ve Cem Küçük, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'dan İstanbul’a ‘Yürüyüşü’ Medya Kritik'te ele alındı.

Fuat Uğur 'Kılıçdaroğlu, Türkiye'yi kaosa sürüklüyor'
medya kritik,

CHP ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun FETÖ'nün aparatı haline geldiğini belirten Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, ''Kemal Kılıçdaroğlu adeta Türkiye'yi yeni bir kaosa sürüklemek üzere talimat almış gibi görünüyor. Ve o talimatın gereği yerine getiriliyor. Bunun için ulusal ve uluslararası koşullarında hazır olduğu konusuda kendisine talimat verilmiş görünüyor. Bu FETÖ'cüler plan gereği olsa bile, ki bundan Kılıçdaroğlu'nun haberi olmayabilir. FETÖ'cüler CHP ve Türkiye'yi ayağa kaldırmak için Kılıçdaroğlu'na suikast düzenleyebilir. Burada ki amaçları 14 Temmuz'da İstanbul'u tahrir ve Adeviye Meydanı olarak ikiye bölmek ve buradan Kemalist darbe teşebbüsüne zemin hazırlamak' diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...