Tgrt Haber
14 Nisan 2017 14:21

''Kılıçdaroğlu'nun, 'Kontrollü darbe' lafını söyletenleri açıklaması lazım''

Medya Kritik'in bugünkü bölümünde Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na seslenerek, ''12 dakika boyunca kiminle görüştün'' konusu gündeme geldi.

''Kılıçdaroğlu'nun, 'Kontrollü darbe' lafını söyletenleri açıklaması lazım''
medya kritik,kemal kılıçdaroğlu,

TGRT Haber'in dün akşam ki canlı yayınında soruları cevaplayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15 Temmuz gecesi havalimanında darbecilerle temas kuran CHP lideri Kılıçdaroğlu’na “Darbecilerle ne konuştunuz. 12 dakika telefon görüşmesi var, ne görüştün?" sorusu üzerine konuşan Gazeteci Yazar Cem Küçük şunları söyledi.

''Kılıçdaroğlu'nun o gece kiminle görüştüğü ve telefon kayıtlarının hepsi ortaya çıkacaktır. Ama ne çıkarsa çıksın. Bunlar teflon tava gibiler ve hiç bir şey yapışmıyor. CHP'nin yalanlar artık genine işlemiş durumda. Hani AK Parti'de ByLock'çu vardı. Artık Kılıçdaroğlu'nun AK Parti'deki 180 ByLock'çunun adlarını vermesi lazım. Bu 'Kontrollü darbe' lafını söyletenleri açıklaması lazım. Burada 2 günün kaldı. 2 gün sonra, gerçi size bir şey olmayacak. 1 ay morali bozuk gezeceksiniz. Sonra yine kaldığınız yerden devam edeceksiniz''


CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun, 15 Temmuz işgal girişimi sırasında İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki tankların arasından ‘darbecilerle görüştükten sonra’ geçtiğinin ortaya çıkması, akıllara Kılıçdaroğlu ile FETÖ arasındaki ilişkileri hakkında konuşan Türkiye Gazetesi Yazarı Fuat Uğur, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

''CHP'de adam, insan ve vatansever varsa Kılıçdaroğlu'nun yanındaki FETÖ yönlendirmesi olan danışmanları, bazı milletvekillerini ve İran ajanlarını ki onların isimlerini herkes biliyor. Kendilerini adam yerine koyuyorlarsa, bu kişileri partiden defetmeleri gerekir. Ancak bu şekilde ülkenin ve vatanın gerçek partisi haline gelirler.''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...