Tgrt Haber
06 Eylül 2018 16:08

Bahçeli'den flaş açıklamalar

Bahçeli: Türkiye'nin yeni bir sığınmacı dalgasına katlanması, hazmetmesi hatta kabul etmesi eşyanın tabiatına aykırıdır. Ekonominin normale dönmesi, denge ve istikrara kavuşması, siyasi temkin ve tedbir, milli dayanışma ve uyanışla muhakkak sağlanacaktır.

Bahçeli'den flaş açıklamalar
Bahçeli:

MHP lideri Devlet Bahçeli MYK toplantısının ardından yazılı bir açıklama yaptı. Bahçeli açıklamasında, "Türkiye'nin yeni bir sığınmacı dalgasına katlanması, hazmetmesi hatta kabul etmesi eşyanın tabiatına aykırıdır. Ekonominin normale dönmesi, denge ve istikrara kavuşması, siyasi temkin ve tedbir, milli dayanışma ve uyanışla muhakkak sağlanacaktır." dedi. Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları şöyle:

"TÜRKİYE'NİN SIĞINMACI DALGASINA KATLANMASI EŞYANIN TABİATINA AYRI"

Türkiye'nin yeni bir sığınmacı dalgasına katlanması, hazmetmesi hatta kabul etmesi eşyanın tabiatına aykırıdır. Türkiye'nin kaybettiği ortamda haksız kazanç peşine düşenler, kar hevesine kapılanlar damgalı işbirlikçilerdir, yeri yurdu olmayan vatansızlardır. Ekonominin normale dönmesi, denge ve istikrara kavuşması, siyasi temkin ve tedbir, milli dayanışma ve uyanışla muhakkak sağlanacaktır.

"İDLİB, KAYNAYAN BİR KAZANA DÖNÜŞMÜŞTÜR"

Hiç kimse kriz çığırtkanlığı, kaos şakşakçılığı yapmamalıdır. İdlib; fokur fokur kaynayan kazana, fitili ateşlenmek üzere olan dinamite dönüşmüştür. İdlib'e yönelik operasyonların Türkiye'nin milli bekasını tehlikeli bir biçimde yıpratacağı açıktır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...