Tgrt Haber
01 Haziran 2018 21:41

Bakan Albayrak: Türkiye bu işi bitirdi, sonuna geldik

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, terörle mücadeleye ilişkin, "Türkiye Cumhuriyeti devleti bu işi bitirdi, sonuna geldik. Sınır ötesi de bitiyor." dedi.

Bakan Albayrak:  Türkiye bu işi bitirdi, sonuna geldik
berat albayrak,

Mardin'de bulunan Bakan Albayrak, Atatürk Kültür Merkezinde "AK Parti  ile siyaset gençleşiyor, Türkiye güçleniyor" etkinlikleri kapsamında düzenlenen  Mardin Gençlik Buluşması Programı'nda gençlerle bir araya geldi.

Albayrak, daha sonra Mardin Valisi Mustafa Yaman'ı makamında ziyaret  etti, Mardin Büyükşehir Belediyesince hizmete açılan Gençlik Merkezinde  incelemede bulundu, AK Parti İl Başkanlığında partililerle buluştu.

Şehit ailesine ziyaret

Albayrak, beraberinde Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili  Mustafa Yaman, AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, AK Parti İl Başkanı  Nihat Eri, İl Jandarma Komutanı Tuğgenaral Yusuf Kenan Topçu ve İl Emniyet Müdürü  Hasan Onar ile 13 yıl önce Tunceli'de şehit düşen Halit Toparlı'nın baba evini  ziyaret etti.

Burada şehidin babası Veysi, annesi Müzeyyen Toparlı ve akrabalarıyla  görüşen Albayrak, her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını ve olmaya devam  edeceklerini  vurguladı.

Bakan Albayrak:  Türkiye bu işi bitirdi, sonuna geldik

Ziyarette duygulu anlar yaşayan şehidin babası Toparlı, devletin  birliği ve bütünlüğü için her zaman dua ettiklerini belirterek, "Bir Halit şehit  verdik, 10-15 Halit yetiştiriyoruz. Onlar da komando olacak." dedi.

Bakan Albayrak da terörle mücadeledeki kararlılığa vurgu yaparak,  "Türkiye Cumhuriyeti Devleti bu işi bitirdi, sonuna geldik. Sınır ötesi de  bitiyor." ifadesini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...