Tgrt Haber
25 May 2015 16:30

Eski DSP'li Özavcı, AK Parti için yollara düştü

Eski DSP'li ve genel başkan adayı Erol Özavcı, AK Parti'ye destek için yollara düştü.

Eski DSP'li Özavcı, AK Parti için yollara düştü
ak parti, DSP, Erol Özavcı, Kocaeli

Türkiye turu için Kocaeli’nden yola çıkarak, 54. durak olarak Balıkesir’e gelen Erol Özavcı, Balıkesir’in kendisi için ayrı bir önemi olduğunu dile getirdi. Özavcı, AK Parti’ye destek olmak için 6 Haziran tarihine kadar Türkiye’yi dolaşacağını söyleyerek, “DSP’nin genel başkan adayıydım. Burası 54. ilimiz. Türkiye’nin bir çok yerini gezdim. Burası benim için çok değerli bir il. 1997’de askerliğimi burada yaptım. Annem acemi birliğindeyken ziyaretime geldiğinde başı kapalı olduğu için içeri almadılar. Bu çok zoruma gitti. Ben burada vatana hizmet ederken kalbime sanki bir hançer batırdılar. Biricik annem beni ziyaret geliyor ve ben onu göremiyorum" dedi.
Askerliği bittikten sonra siyasete girmeye karar verdiğini anlatan Özavcı, "2010 yılında DSP’nin genel başkan adayı oldum. Masum Türker karşısında yenilgiye uğradım. DSP’nin mizahı bana uymadı, görüşlerime tersti. Çünkü inanç meselesi benim için çok önemliydi. Siyaset içki maslarında yapılırdı, o yüzden ben DSP’yi bıraktım. AK Parti'nin yapmış olduğu, cumhurbaşkanımız ve başbakanımızın yapmış olduğu hizmetleri benimsedim. AK Parti'ye ve başbakanımıza destek vermek için, 7 Haziran seçimlerinin Türkiye’nin bir dönüm noktası olduğunu kabul ederek Türkiye turu yapıyorum. Kocaeli’nden yola çıktım. Kendi arabamla çıktım yola. Bütün masraflar bana ait. Gezip gördüğüm illerdeki edindiğim intibalarıma göre bu seçimlerden AK Parti yine zaferle çıkacak” diye konuştu.
Özavcı, Türkiye turunu Çanakkale Şehitliği'nde yapacağı duanın ardından tamamlayacağını ifade etti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...