Tgrt Haber
23 May 2015 00:58

'Onun takımımızda kalacağına inanıyorum'

Manchester United menajeri Louis Van Gaal, Real Madrid'e transfer olması beklenen David De Gea hakkında açıklamalarda bulundu.

'Onun takımımızda kalacağına inanıyorum'
Manchester United, Louis Van Gaal, Real Madrid, David De Gea,

Manchester United menajeri Louis Van Gaal, Real Madrid'e transfer olması gündemde olan David De Gea'nın takımda kalabileceğini ifade etti.İngiliz basınına konuşan Hollandalı menajer, "David de Gea'nın hala takımda kalabileceğine inanıyorum. Diğer şeyleri konuşmak için erken. Öncelikle De Gea'nın gittiğini görmeliyiz. Diğer şeyleri daha sonra tabii ki konuşabiliriz" ifadelerini kullandı.İspanyol file bekçisinin takımı en üst seviyeye taşıdığını da ifade eden deneyimlifutbol adamı, "Hull City'ye karşı kalede onun olmasını istiyorum çünkü en güçlü takım ile sahaya çıkmak istiyorum. Bu da David De Gea'nın kalede olmasıyla gerçekleşecek" değerlendirmesinde bulundu. İspanyol devi Real Madrid, David De Gea için geçtiğimiz günlerde 20 milyon eurolukbir teklifte bulunmuş ama bu teklif kabul görmemişi. Manchester United yönetimi, sözleşmesi gelecek sezon sona erecek olan 24 yaşındaki fila bekçisi için en az 30 milyon euroluk bir teklif bekliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...