Tgrt Haber
15 Mart 2014 21:26

Rizesporlu oyuncudan penaltı itirafı

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın yıldızı Mustafa Pektemek, Çaykur Rizespor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Rizesporlu oyuncudan penaltı itirafı
penaltı, rizespor, Beşiktaş, Beşiktaş haberleri, Beşiktaş,

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın yıldızı Mustafa Pektemek, ÇaykurRizespor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Pektemek, Çaykur Rizespor'un ilk penaltısı hakkında, "Penaltı pozisyonunda hakem bana "Arkadan sarıldın" dedi ama ben kesinlikle öyle bir şey yapmadım. Rizeli bir futbolcu arkadaşım bile penaltı olmadığını söyledi. İsim vermek istemiyorum" ifadelerini kullandı. Hakemler hakkında konuşmak istemediğini söyleyen Pektemek, "Ben aslında bu zamana kadar hiç hakem hakkında konuşmadım. Bu maç canımız yandı. Mutlaka kazanmamız gereken bir maçtı. Yazık oldu. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Kesinlikle kazanmamız gereken bir deplasmandı. Yapacak bir şey yok" şeklinde konuştu. Çaykur Rizespor karşılaşmasında attığı 2 gol hakkında konuşan golcü oyuncu, "Uzun zamandır gol atamıyordum bu da baskı oluşturuyordu. Devamı gelir inşallah" dedi. Öte yandan Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen, daha sonra yaptığı açıklamada Mustafa Pektemek'in konuştuğu oyuncunun Rizesporlu Tevfik olduğunu dile getirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...