Tgrt Haber
29 Nisan 2016 18:12

Trabzonspor '2 dakika düşün'ü kabul etmedi

Trabzonspor, Kulüpler Birliği'nin başlattığı '2 dakika düşün' kampanyasını kabul etmediklerini açıkladı.

Trabzonspor '2 dakika düşün'ü kabul etmedi
trabzonspor,

Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor - Fenerbahçe maçının son dakikalarında taraftarın sahaya girerek hakeme saldırmasının ardından Kulüpler Birliği, taraftarların dikkatini çekmek adına '2 dakika düşün' sloganıyla bir kampanya başlatmıştı. Trabzonspor, bu kampanya ile ilgili bir açıklama yaptı ve bu olayı kabul etmediklerini söyledi.

İşte Bordo Mavililer'in resmi internet sitesinden yaptığı açıklamanın tamamı:

Kulüpler Birliği’nin başlattığı “2 dakika düşün” kampanyasına söz konusu metnin içeriğinin eksikliklerle dolu olması nedeniyle onay vermediğimizi ve kabul etmediğimizi açık bir dille ifade ediyoruz. Süper Lig’de bu hafta oynanacak karşılaşmalarda uygulanacak bu kampanyanın, aşağıdaki metinde belirttiğimiz unsurların da yer almasıyla anlamlı olacağını kaydediyor, futboldaki sorunların çözümü için değil 2 dakika 2 yıl düşünmenin bile yetersiz olduğunu vurguluyoruz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...