Tgrt Haber
23 Ekim 2016 18:07

Samsung da bir patlak daha

Samsung'un amiral gemileri arka arkaya patlıyor... Note 7'lerden sonra bu kez de S7 edge şarj halindeyken patladı. Üstelik patlayan cihazın, değişim programı dahilinde Note 7'ye karşılık verildiği belirtiliyor.

Samsung da bir patlak daha
samsung, telefon, patlama,

 Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un son dönemde ürettiği telefonlar bir bir patlıyor. Bildiğimiz üzere Galaxy Note 7 tam bir fiyaskoyla sonuçlanmıştı ve Samsung'un telefon biriminin başındaki isim Dong-jin Koh kameralar karşısına geçip özür dilemişti.

DJ Koh'un bu özrü halen konuşulmaya devam ederken bir patlama haberi daha geldi. Fakat bu kez farklı bir model: Galaxy S7 edge. PhoneArena'da yer alan habere göre ABD'de bir kişi şarja taktığı S7 edge'i patlamış halde buldu. Üstelik talihsiz kişi, sahip olduğu S7 edge'i değişim programı dahilinde henüz iki hafta önce almıştı. Yani patlama ihtimaline karşı Note 7'yi iade etti fakat bu kez de S7 edge patladı. Ayrıca telefonun orijinal Samsung kablosuyla şarj edildiğini ifade belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...