Tgrt Haber
06 Aralık 2021 12:14

Nursel Ergin kimdir, kaç yaşında? Nursel Ergin'in hayatı...

"Nursel Ergin kimdir, kaç yaşında ve nereli? Nursel Ergin'in eşi kim, mesleği nedir?" soruları gündemde! Hemen hemen her hafta farklı sunucuların sunumu ile gerçekleşen Gelinim Mutfakta programının, 6 Aralık Pazartesi günü sunucusu Nursel Ergin oldu ve hayatı araştırılmaya başladı. Detaylar, haberimizde...

Nursel Ergin kimdir, kaç yaşında? Nursel Ergin'in hayatı...
nursel ergin,yarışma,gelinim mutfakta

Gelinim Mutfakta programının bu haftaki sunucusu Nursel Ergin oldu ve yarışmanın sıkı takipçileri, Nursel Ergin'in hayatını araştırmaya başladı. Daha önce de Gelinim Mutfakta yarışmasını sunan Nursel Ergin, 6 Aralık itibari ile, bir kez daha programda yer alacak. Peki, Nursel Ergin kimdir, kaç yaşında? Nursel Ergin kiminle evli, nereli? Merak edilenler haber detaylatında...

NURSEL ERGİN KİMDİR, NERELİ?

30 Temmuz 1980'de İstanbul'da doğan Nursel Ergin, yetiştirme yurdunda büyümüştür. Nursel Ergin'in 18 yaşında yaptığı evliliğinden Bengü Çınar adında bir kızı dünyaya gelmiştir ve sosyal medyada sık sık merak edilen Bengü Çınar'ın babasının ismi açıklanmamıştır. Bir dönemin fenomen yarışması, Var mısın Yok musun?" adlı yarışmayla tanınan Ergin, bu yarışma sayesinde hem seyircilerin gönlünü kazanmış hem de kariyer rotasında kalıcı değişikliklerin ilk adımını atmıştır. Acun Ilıcalı'nın sunduğu yarışma programında anlattığı hayat hikaye tüm Türkiye'yi derinden etkilemiştir. Nursel Ergin Var Mısın Yok Musun yarışmasının ardından "Cam Kırıkları" adlı dizide Suna karakterini canlandırmıştır. "Mutfağım" adlı yemek programıyla seyirci karşısına çıkan ve yemek programlarıyla dikkat çeken Nursel Ergin, 2015 yılında Nursel'in Mutfağı adlı yemek programının sunuculuğunu üstlenmiştir ve ardından Kanal D'de "Mutfağım" isimli programın sunuculuğunu yapmıştır.

Son olarak Show TV'de yayınlanan "Nursel'in Mutfağı'nda" sunuculuk yapan Nursel Ergin, Gelinim Mutfakta programına da konk sunucu olarak katılmaya devam etmektedir. 

Nursel Ergin kimdir, kaç yaşında? Nursel Ergin'in hayatı...

NURSEL ERGİN'İN SUNDUĞU PROGRAMLAR

  • Mutfağım 
  • Nursel'in Mutfağı
  • Nursel'in Konukları 
  • Nursel'in Evi 
  • Nursel'le Evin tadı 
  • Gelinim Mutfakta

Nursel Ergin kimdir, kaç yaşında? Nursel Ergin'in hayatı...

NURSEL ERGİN EŞİ KİMDİR?

1998 yılında bir evlilik yapan Nursel Ergin'in bu evliliğinde bir kız çocuğu vardır ve 2003'te yılında boşanmıştır. 2018'de, iş insanı ve basın mensubu Ergin Akyer ile dünyaevine giren Ergin'in evliliği hala devam etmektedir.

MURAT AKYER NE İŞ YAPIYOR?

İlk evliliğinden ikiz erkek çocuğa olan Murat Akyer, iş insanı ve basın mensubudur.

GELİNİM MUTFAKTA  SUNUCULARI KİMLER OLDU?

Gelinim Mutfakta yarışma programı, konseptinde bir farklılığa giderek her hafta, izleyicileri farklı bir ünlü isimle buluşturmaktadır. Fatih Ürek, Demet Akalın, Mehmet Ali Erbil, Songül Karlı, Safiye Soyman, Turgay Başyayla, Lerzan Mutlu, Nursel Ergin, Seda Sayan, Ezgi Sertel; Gelinim Mutfakta programını sunan ünlü isimlerdendir. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...