Tgrt Haber
11 Haziran 2022 09:01 - Güncelleme : 11 Haziran 2022 09:09

Beşiktaş’ın golcü transferinde favoriler değişti: Bu ikiliye dikkat!

Beşiktaş’ın golcü transferinde favoriler değişti. Weghorst ve Cenk Tosun ikinci plana düştü. Siyah beyazlılar Sörloth için büyük mesafe kat etti. Alternatif isim olarak Muleka ağır basıyor

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: Türkiye Gazetesi
Beşiktaş’ın golcü transferinde favoriler değişti: Bu ikiliye dikkat!
beşiktaş,sörloth,muleka,cenk tosun

Beşiktaş’ta golcü transferindeki gelişmeler her geçen gün değişiyor. Uzun süredir yapılan araştırmalar ve değerlendirmeler sonucunda siyah beyazlı yönetim ideal ikilisini buldu: Sörloth-Muleka... Weghorst’un satın alma opsiyonunda yaşanan pürüzler ve Cenk Tosun’un yıllık ücretinde indirime gitmemesi yönetimin hedefini de şekillendirmiş oldu. Beşiktaş, Sörloth transferinde büyük mesafe katetti. Şu anda sadece Leipzig ile kiralama bedeli konusunda pazarlıklar yaşanıyor.

KAZANCI DEVREDE

Kulüpten gelen bilgilere göre bu pazarlıklar uzun sürmeyecek ve Norveçli yıldız yeni sezonda Beşiktaş’ın as golcüsü olacak. Siyah beyazlıların alternatif santrforu da as ayarında olacak. Geçen sezon kiralık olarak oynadığı Kasımpaşa’da 14 maçta 12 gol, 5 asistlik performans sergileyen Jackson Muleka’yla görüşmeler olumlu ilerliyor. Sportif direktör Ceyhun Kazancı önümüzdeki günlerde Kongolu yıldızın bonservisine sahip olan Standart Liege ile görüşmek için Belçika’ya gidecek.

Beşiktaş’ın golcü transferinde favoriler değişti: Bu ikiliye dikkat!Alexander Sörloth

MULEKA’DA İNDİRİM BEKLENTİSİ

Standart Liege sözleşmesinin bitimine bir yıl kalan Muleka’yı yeniden kiralayamayacak. Belçika ekibi, 22 yaşındaki golcü için 3,5 milyon avro bonservis bedeli talep ediyor. Miktarı fazla bulan Beşiktaş, indirim yapılması hâlinde Muleka’yı kadrosuna katacak.

Beşiktaş’ın golcü transferinde favoriler değişti: Bu ikiliye dikkat!Jackson Muleka

VİDA NAPOLİ’YE

Beşiktaş’tan ayrılan Domagoj Vida, İtalya yolcusu... Napoli’nin teknik direktörü Spalletti’nin, Vida’yı takımda görmek istediği ve İtalyan kulübünün bu doğrultuda harekete geçtiği öğrenildi. Hırvat oyuncu, Beşiktaş’ın 1,2 milyon avroluk teklifini reddetmişti.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...