Tgrt Haber
06 Haziran 2022 15:46 - Güncelleme : 06 Haziran 2022 16:21

Son dakika transfer haberi: Romain Saiss Beşiktaş'ta! Maliyeti belli oldu

Son dakika transfer haberi: Beşiktaş, Wolverhampton'dan ayrılan 32 yaşındaki stoper Romain Saiss'i kadrosuna kattı. Tecrübeli oyuncunun siyah-beyazlı takıma maliyeti de belli oldu.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: NTV Spor
Son dakika transfer haberi: Romain Saiss Beşiktaş'ta! Maliyeti belli oldu
,Romain Saiss,transfer

Beşiktaş yeni sezon öncesi ilk transferini Domogaj Vida'nın ayrılışının ardından savunmaya yaptı. Siyah-beyazlılar her konuda anlaşmaya vardığı Romas Saiss ile sözleşme imzalayacak.

Beşiktaş, Wolverhampton ile sözleşmesi sona eren ve serbest durumda olan Faslı oyuncu için bonservis bedeli ödemeyecek. 

1.5 MİLYON EURO ALACAK!

NTV Spor'un haberine göre; Milli Takım kampında bulunan Saiss, 13 Haziran'da oynanacak Liberya-Fas maçının ardından Beşiktaş ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzalaycak. 32 yaşındaki stoper, yıllık 1.5 milyon Euro ücret alacak.

Romas Saiss, Fransa'da Valence, Clermont, Le Havre ve Angers formaları giyen Saiss, 2016'dan 4 milyom Euro karşılığında Wolverhampton'a transfer oldu. Son 6 sezonda İngliz ekibinin formasını giyen 32 yaşındaki stoper, geçen sezon Wolverhampton'da çıktığı 32 maçta 3 gol attı. Tecrübeli futbolcu bu sezon başarılı bir performans sergiledi.

Kaynak: NTV Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...