Tgrt Haber
01 Temmuz 2022 11:18 - Güncelleme : 01 Temmuz 2022 12:01

Ezeli rakipler Okay Yokuşlu'nun peşinde!

Transfer haberleri: Yaz transfer döneminin açılmasıyla takımlar kadrolarına takviye yapmak için çalışmalara başladı Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş ve Galatasaray yabancı sınırlanması da düşünerek yine aynı isim için karşı karşıya geldi. İki ezeli rakip, milli futbolcu Okay Yokuşlu'yu istiyor...

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Ezeli rakipler Okay Yokuşlu'nun peşinde!
,Galatasaray,Okay Yokuşlu,transfer,Celta Vigo,Getafe

Yaz transfer döneminin başlamasıyla birlikte kulüpler, kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Geleceği merak edilenler isimler arasında başı çeken milli futbolcu Okay Yokuşlu'nun yeni adresi hala netlik kazanmadı.

Bonservisi Celto Vigo'da olan ve geçen sezon satın alma opsiyonuyla kiralık olarak Getafe'de forma giyen Okay Yokuşlu Türkiye'ye dönebilir.

SÖZLEŞMESİ FESHEDİLDİ!

Getafe'nin 2.5 milyon Euro olan satın alma opsiyonunu kullanmaması üzerine oyuncu bir yıl daha kontratının kaldığı Celta Vigo'ya dönmüştü.

İspanyol ekibi, yeni sezonda kadrosunda düşünmediği Okay Yokuşlu ile yollarını resmen ayırdı. Okay Yokuşlu yaptığı açıklamada, "Görüşmelerimiz sonucunda RC Celta ile olan sözleşmemizi karşılıklı olarak feshediyoruz." ifadelerini kullandı.

Bonservisini eline alan, orta saha ve stoperde de görev yapabilen 28 yaşındaki tecrübeli oyuncu için Galatasaray ve Beşiktaş'ın devrede olduğu öğrenildi.

Sassuolo'nun bonservisi için 3 milyon Euro istediği Kaan Ayhan transferini sonuçlandıramayan Galatasaray ile Beşiktaş Okay transferinde yine karşı karşıya geldi. Tecrübeli oyuncunun bonservisini almasıyla birlikte iki kulübün de pazarlık masasına oturacağı gelen haberler arasında...

https://twitter.com/tgrthaberspor/status/1542792933044256768

OKAY YOKUŞLU KİMDİR?

Okay Yokuşlu, 9 Mart 1994 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi.

Profesyonel futbol kariyerine Karşıyaka altyapısında başladı. Ardından Altay altyapısına transfer oldu. Sırasıyla Kayserispor, Trabzonspor, Celta Vigo, West Bromwich ve Getafe formaları giydi.

Yarım sezon Getafe'de kiralık olarak oynayan Okay, çıktığı 11 maçta 1 asiste imzasını attı. A Milli Futbol Takımı'nda da forma giyen başarılı orta saha, 39 karşılaşmada 1 gol kaydetti.

28 yaşındaki milli futbolcu, 1.91 boyunda ve  güncel piyasa değeri ise 3 milyon Euro civarında...

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...