Tgrt Haber
15 Ocak 2022 20:11

Galatasaray'ın yeni sportif direktörü belli oldu! Mario Branco...

Son dakika Galatasaray haberi: Sarı-kırmızılılarda Başkan Burak Elmas'ın kararıyla 4. Fatih Terim dönemi geçtiğimiz hafta sona ermiş ve uzun yıllar Pep Guardiola'nın yardımcılığını yapan İspanyol Teknik Direktör Domenec Torrent takımın başına getirilmişti. Bugün de yeni sportif direktör belli oldu. Cimbom, Sportif Direktör olarak Portekizli Mario Branco ile anlaşma sağladı.

Galatasaray'ın yeni sportif direktörü belli oldu! Mario Branco...
Galatasaray,Mario Branco

Galatasaray, Sportif Direktör olarak Portekizli Mario Branco ile anlaşma sağladı. Galatasaray'ın yeni Sportif Direktörü Branco, Beşiktaş-Gaziantep FK maçını Vodafone Park'ta izledi. Branco Cumartesi günü de Karagümrük-Rizespor maçını statta takip etmişti.

MARİO BRANCO KİMDİR?

Son olarak Famalicao'da Sportif Direktör olarak görev yapan Branco, öncesinde Portekiz kulüpleri Leixoes ve Estoril'de, Romen kulübü Astra'da, Hırvat kulübü Hajduk Split'te ve Yunan kulübü PAOK'ta görev aldı. Kariyerine Pontevedra'da scout olarak başlayan 46 yaşındaki Portekizli, Wisla Krakow, Zaglebie Lubin ve Steaua Bükreş'te de aynı görevi sürdürdü. Branco, 2009'da Leixoes ile sportif direktörlüğe adım attı.

.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...