Tgrt Haber
17 Temmuz 2021 11:15

Fenerbahçe'de Kaan Ayhan operasyonu! Son dakika transfer haberleri

Fenerbahçe'den son dakika transfer hamlesi... Sarı lacivertli ekibin Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira, milli yıldız Kaan Ayhan'ın transferi için talepte bulundu, yönetim Fenerbahçe'de oynamaya sıcak bakan ve İtalya'dan ayrılmak istediği belirtilen oyuncuyu bitirmek için harekete geçti. (FB transfer haberi)

Fenerbahçe'de Kaan Ayhan operasyonu! Son dakika transfer haberleri
Fenerbahçe,Kaan Ayhan

Fenerbahçe'de Gökhan Gönül'ün takımdan ayrılması sonrasında savunmanın sağına takviye çalışmaları devam ediyor. Sarı-lacivertli yönetim, arayışlarını sürdürürken gündeme sürpriz bir isim geldi... Takvim'in haberine göre, Fenerbahçe, Kaan Ayhan'ın peşinde...

PEREİRA'NIN TAKTİĞİNE UYGUN

Yeni sezonda takımı 3'lü savunmayla oynatmayı planlayan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın da milli futbolcuyu takımda görmeyi çok istediği bildirildi. İstanbul'da tatilini sürdüren Kaan Ayhan da Süper Lig'de oynamaya sıcak bakıyor. Yıldız oyuncunun ismi F.Bahçe'nin ezeli rakipleri G.Saray ve Beşiktaş'la da anıldı.

6 MİLYON EURO

26 yaşındaki oyuncunun piyasa değeri 6 milyon Euro... Stoper mevkisinde görev yapan Kaan Ayhan, orta alanda da forma giyebiliyor. Sözleşmesi 2024 yılında sona eriyor. Ayhan, İtalya Ligi takımlarından Sasssuolo'da forma giyiyor. Ancak milli yıldız Çizme'de mutlu değil. Takımından ayrılmak istiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...