Tgrt Haber
24 Haziran 2022 15:31 - Güncelleme : 24 Haziran 2022 15:58

Kazımcan Karataş da Aslan oluyor

Transfer haberleri: Galatasaray, Beşiktaş'ın da resmi teklifte bulunduğu Altay'ın sol beki Kazımcan Karataş için İzmir ekibi ile anlaşmaya vardı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Kazımcan Karataş da Aslan oluyor
Galatasaray,Kazımcan Karataş,Altay,transfer

Teknik direktörlük görevi için Okan Buruk'la anlaşmaya varan Galatasaray, yeni sezon öncesindeki ilk transferini Abdülkerim Bardakcı ile yapmıştı. Cimbom yerli oyuncu transferi operasyonunda ikinci hamlesini de genç sol bek Kazımcan Karataş ile yapmaya hazırlanıyor.

Galatasaray, Kazımcan Karataş için kulübü Altay'la anlaşmaya vardı.

BONSERVİS BEDELİ 1 MİLYON EURO

Sarı-kırmızılıların, 19 yaşındaki savunma oyuncusu için yaklaşık 1 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği ve oyuncunun bir sonraki transferinden Altay’ın yüzde 20 pay alacağı öğrenildi. Kazımcan'ın sarı-kırmızılı takımla 5 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Altay formasıyla Süper Lig’de sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Kazımcan Karataş için Belçika ekibi Westerlo, İttifak Holding Konyaspor ve Beşiktaş, İzmir temsilcisine resmi teklifte bulunmuştu.

Kazımcan, geçtiğimiz sezon Süper Lig’de 22 maçta görev alıp, 1 asist yaptı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...