Tgrt Haber
06 Temmuz 2021 15:33

Son dakika transfer haberleri: Galatasaray'da Mbaye Diagne gelişmesi!

Son dakika transfer haberleri: Galatasaray'da yüksek maliyeti nedeniyle satış listesine konan Mbaye Diagne'de flaş gelişmeler yaşanıyor... Son iki sezondur sırasıyla Club Brugge ve West Bromwich'te kiralık olarak forma giyen Senegalli golcünün, sarı-kırmızılı takımdan ayrılmak istiyor. Mbaye Diagne'nin transfer görüşmeleri yapmak için teknik heyetten izin aldığı öğrenildi.

Son dakika transfer haberleri: Galatasaray'da Mbaye Diagne gelişmesi!
Mbaye Diagne,Galatasaray

Galatasaray'a geldiği ilk sezon attığı gollerle sarı-kırmızılı takımın şampiyon olmasında büyük pay sahibi olan Mbaye Diagne, daha sonraki sezonlarda disiplinsiz davranışları ve performansıyla hayal kırıklığına neden olmuştu.

Teknik direktör Fatih Terim'le sorunlar yaşayan Senegalli golcü, 2019-2020 sezonunda Club Brugge'e, geçtiğimiz sezonun devre arasında ise West Bromwich'e kiralanmıştı.

Bu takımlarda da beklentileri karşılayamayan Mbaye Diagne piyasa değerinde düşüş yaşarken, sarı-kırmızılı kulüp de yüksek maliyeti nedeniyle golcü oyuncuyu bir an önce satmak istiyor.

TRT Spor'un haberine göre; Diagne'nin de Galatasaray'dan ayrılmaya sıcak baktığı belirtilirken, transfer görüşmeleri yapmak için teknik heyetten izin aldığı kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...