Tgrt Haber
14 May 2022 21:56 - Güncelleme : 14 May 2022 22:08

Trabzonspor'a Djaniny piyangosu: Arabistan'dan astronomik teklif!

Trabzonspor transfer haberleri: Şampiyon Trabzonspor'da gelecek sezon çalışmalarına erken başlandı. Yıllar sonra şampiyonluk sevinci yaşayan Karadeniz ekibinde oyuncular da başarılı performanslarıyla dikkat çekti ve teklifler almaya başladı. Bu sezon hücum hattında etkili bir oyun ortaya koyan Djaniny Semedo, Arap ekiplerinin radarına girdi. Arap basınına göre Bordo-mavililere ilk teklif ulaştı.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: Fotomaç
Trabzonspor'a Djaniny piyangosu: Arabistan'dan astronomik teklif!

Şampiyon Trabzonspor'un oyuncularına teklifler gelmeye devam ediyor. Bu sezon başarılı bir performans ortaya koyan 31 yaşındaki golcü oyuncu Djaniny'nin peşini Arap kulüpleri bırakmıyor.

Bordo-mavili ekibe geldiği günden beri önemli işler yapan ve şampiyonluğa katkı sağlayan oyuncu için Arap kulüpleri birçok kez Trabzonspor'un kapısını çalmıştı.

AL HİLAL'DEN DEV TEKLİF!

Bordo-mavililer ile olan sözleşmesi gelecek sezon sona erecek olan Djaniny Semedo için Suudi Arabistan ekibi Al Hilal, 6 milyon Euro'luk teklifte bulundu.

Sezon başında Trabzonspor'dan ayrılmak isteyen ancak Abdullah Avcı'nın ısrarı nedeniyle kulüpte kalan Yeşil Burun Adalı futbolcu için son kararı yönetim verecek.

Takvim'in haberine göre; Karadeniz ekibi, teknik ekibin kararına göre hareket edecek. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak isteyen Trabzonspor, kaliteli oyuncularla yoluna devam etmek istiyor.

Öte yandan değerini bulacak futbolcuların da takımdan yollanarak bütçede yer açılması hedefleniyor.

2020 yılında Suudi Arabistan ekibi Al Ahli'den bedelsiz olarak transfer edilen Djaniny oynadığı futbolla Trabzonspor taraftarının beğenisini kazanmıştı.

YÜZDE 15 PAY ALACAK

Bu sezon 28 Süper Lig maçında forma giyen Djaniny, 10 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. 31 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 5.5 milyon Euro. Tecrübeli oyuncu için bugüne kadar 13.7 milyon Euro bonservis ödemesi yapıldı.

Tecrübeli oyuncunun masraflar düşüldükten sonra transferden yüzde 15'lik pay alma hakkı bulunuyor. Bu sebeple Djaniny'nin kulüple aynı paralelde hareket ettiği yani en iyi teklifi beklediği ifade ediliyor.

Djaniny kariyerinde Benfica, Nacional ve Santos Laguna gibi takımların da formasını giydi.

Kaynak: Fotomaç
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...