Tgrt Haber
09 Temmuz 2022 15:03 - Güncelleme : 09 Temmuz 2022 16:05

William Carvalho'nun bonservisi belli oldu

Transfer haberleri: Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, ön libero için William Carvalho'yu gündemine almıştı. Sarı-kırmızılıların, Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Portekizli futbolcunun menajeriyle İstanbul'da görüştüğü iddia edilirken, yıldız futbolcunun kulübü Real Betis'in istediği bonservis bedeli belli oldu.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
William Carvalho'nun bonservisi belli oldu
Fenerbahçe,Galatasaray,transfer,William Carvalho

Geçtiğimiz yıllarda ve bu sezon da olmak üzere birçok kez transferde karşı karşıya gelen Fenerbahçe ve Galatasaray, bir kez daha yarış içine girdi.

Orta saha bölgesine yoğunlaşan sarı-kırmızılılar, ezeli rakibinin ilgilendiği William Carvalho'yu transfer listesinin başına aldı.

Cimbom'un futbol direktörü Cenk Ergün, geçtiğimiz günlerde İspanyol basınına konuşmuş ve Portekizli yıldızla ilgilendiklerini dile getirmişti. Daha sonrasında deneyimli orta sahanın menajerinin Galatasaray'la görüşmek için İstanbul'a geldiği iddia edilmişti.

BETİS BONSERVİSİNİ BELİRLEDİ

Sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan 30 yaşındaki oyuncu için kulübü Real Betis'in istediği bonservis bedeli belli oldu.

İspanyol basınından Mundo Deportivo'dan derlediği habere göre; Betis Galatasaray'a oyuncuyu nakit olarak 8 milyon Euro'ya bırakabileceklerini bildirdi. Habere göre, taksitli ödeme konusunda ise isteklerinin 10 milyon Euro'ya çıkacağını ifade etti.

Haberin ayrıntılarında, G.Saray'ın İspanyol ekibine henüz resmi bir teklif yapmadığı da belirtildi. La Liga temsilcisinin G.Saray'la bir anlaşma sağlayamaması halinde mukavele yenilemek istediği, Portekizli yıldıza İtalya ve İngiltere'den de talipleri olduğu aktarıldı. (Fotomaç)

WILLIAM CARVALHO KİMDİR?

Tam adı William Silva de Carvalho olan yıldız futbolcu, 7 Nisan 1992 tarihinde Angola'nın Luanda kentinde dünyaya geldi.

Futbola Cd Mira Sintra altyapısında başlayan Carvalho, USC Mira Sintra ve Sporting Lizbon altyapılarında da forma giydi. 30 yaşındaki ön libero, 2011 yılında Sporting Lizbon ile profesyonel sözleşme imzaladı.

CD Fatima ve Cercle Brugge takımlarında kiralık olarak forma giyen Carvalho, 2018 yılında 16 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Real Betis'e transfer oldu. Son 4 sezondur İspanyol ekibinin formasını terleten William Carvalho, kariyerinde çıktığı 379 maçta 20 gol ve 26 asist kaydetti.

Güncel piyasa değeri 16 milyon Euro olan Angola asıllı Portekizli futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi 2023 yılına kadar devam ediyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...