Tgrt Haber
15 Ağustos 2022 13:18 - Güncelleme : 15 Ağustos 2022 13:36

Elon Musk'tan itiraf: Kötü bir alışkanlığım var zarar veriyor bırakmalıyım

Elon Musk, ''Kötü bir alışkanlığım var'' diyerek ilginç bir itirafta bulundu. ''Bu alışkanlığı bırakmalıyım'' diyen Musk, sağlığına zarar verdiğini de sözlerine ekledi.

Elon Musk'tan itiraf: Kötü bir alışkanlığım var zarar veriyor bırakmalıyım
elon musk

Tesla ve SpaceX'in sahibi Elon Musk, Twitter ile gündemdeyken bir anda verdiği bir röportaj ile adından söz ettirmeye başladı. Musk, ''korkunç alışkanlığım'' diye tanımladığı günlük rutininden bahsetti, ''Kötü bir alışkanlığım var'' dediği nokta ise herkesin dikkatini çekti. Ünlü milyarder, "Birçok insanın yaptığından şüphelendiğim kötü bir alışkanlığım var; sabahları hemen telefonumu kontrol etmek. Aslında bu, korkunç bir alışkanlık." dedi. Röportajda Musk, bunun sağlığına zararlı olabileceğini düşündüğünü söyledi.

Elon Musk, uyandığı andan başlayarak günlük rutinini yenilemek istediğini, her gününün ilk 30 dakikasını e-postalarını kontrol ederek geçirdiğini, bu alışkanlığını spor ile değiştirmek istediğini söyledi. Musk, "Çalışmaya ve daha iyi durumda olmaya ihtiyacım var. Yani, uyanır uyanmaz telefonu elime almak yerine 20 dakika spor yaptıktan sonra telefonuma bakmaya çalışacağım." dedi.

Elon Musk'tan itiraf: Kötü bir alışkanlığım var zarar veriyor bırakmalıyım

MUSK YALNIZ DEĞİL

Musk'ın bu alışkanlığının ise binlerce insanda bulunduğu ortaya çıktı. Araştırmalara göre, akıllı telefon kullanıcılarının yaklaşık yüzde 80'i uyandıktan sonra ilk 15 dakika içinde telefonlarını kontrol ediyor.

Genellikle saat 3:00 gibi yatan ve sabah 9:30′da uyandığını kaydeden Musk, akıllı telefon alışkanlığının biraz endişeden doğduğunu söyledi. Ünlü milyarder, uyurken şirketlerde yaşanan acil durumları kaçırmadığından emin olmak istediğini belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...