Tgrt Haber
23 Kasım 2021 19:51

Kadir İnanır’ın sağlık durumu nasıl? Doktorlarından yeni açıklama geldi

Muğla’da geçirdiği beyin kanaması sonrası kaldırıldığı hastanede ameliyat olan usta oyuncu Kadir İnanır’ın sağlık durumu ile ilgili doktorlardan açıklama geldi.

Kadir İnanır’ın sağlık durumu nasıl? Doktorlarından yeni açıklama geldi
Kadir İnanır,sağlık durumu

Muğla’da beyin damarında pıhtı atması sonucu hastaneye kaldırılan ve Denizli Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilen Kadir İnanır, Pazar günü ameliyat oldu. Yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenilen İnanır’ın sağlık durumu hakkında doktorlar yeni bir açıklama yaptı. Pamukkale Üniversitesi Rektörü Ahmet Kutluhan, yüzlerinin güldüğünü belirtirken gereken müdahalelerin zamanında yapıldığını ifade etti. Yapılan zamanında müdahale ile kötü sonuçların engellendiğini belirten Kutluhan, ameliyatı başarılı şekilde gerçekleştiren ekibe teşekkür etti.

DURUMU OLDUKÇA İYİ

Prof. Dr. Selçuk Yüksel, İnanır’ın kişisel öz bakımını dahi yaptığını söyledi. Yüksel, gelinen son noktanın oldukça iyi olduğunu ve öz bakımını yapacak şekilde olduğunu ifade etti. Kadir İnanır’ın konuştuğu ve telefonunu kullanabildiğini de sözlerine ekleyen Yüksel ayrıca kendi aralarında şakalaşma dahi yaptıklarını belirtti.

Kadir İnanır’ın sağlık durumu nasıl? Doktorlarından yeni açıklama geldi

“HAFTAYA TABURCU OLABİLİR”

Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkında esprili yanıt veren Prof. Dr. Erdal Coşkun, “Olay günü biliyorsunuz Fenerbahçe maçı vardı ve benim doğum günümdü. Biz önce baktık iyiydi. Açıklamalardan sora komaya yaklaşan bir durum oldu. O kadar çok doktoru var ki İstanbul’dan, Ankara’dan. İşbirliği içinde ameliyatı yaptık. Ertesi gün aynı yakışıklılıkla kalktı. Yarın kafasındaki hortumu da çıkaracağız. Ortalama dikişlerin kaynaması 10 gün sürüyor. Bu dönemde kalbinde bir ritim bozuklukluyu var. Kullandığı ilaçlardan dolayı böyle bir şey gerçekleşti zaten. Böbrekleri ile ilgili küçük bir sorunumuz var. Onu da çözdüğümüzde yara daha çabuk kapanacak. Haftaya çıkar. Bir konferansa konuşması varmış. Oraya gidebilir miyim dedi. Hayır dedim. O zaman sen ara gelemeyeceğimi söyle dedi. Aslen Karadenizli biliyorsunuz. Belki ameliyattan sonra dönüp Trabzonlu olabilirdi. Ama halen Fenerbahçe’deyiz” dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...