Tgrt Haber
15 Kasım 2021 18:53

Eljif Elmas'a Real Madrid kancası! Fenerbahçe ne kadar kazanacak?

Son dakika transfer haberi: İtalya Serie A'da Napoli forması giyen Eljif Elmas'a İspanyol devi Real Madrid talip oldu. Çizme basınında yer alan habere göre; eflatun-beyazlıların teknik direktörü Carlo Ancelotti'nin Kuzey Makedonyalı orta sahayı takımında görmeyi çok istediği ve yönetimin de bu talep doğrultusunda Napoli'ye resmi teklifte bulunacağı öne sürüldü. Transferin gerçekleşmesi durumunda Fenerbahçe de bonservis ücretinden pay alacak.

Eljif Elmas'a Real Madrid kancası! Fenerbahçe ne kadar kazanacak?
Kuzey Makedonya,Eljif Elmas,Real Madrid,Fenerbahçe

Attığı gollerle Kuzey Makedonya'yı 2022 Dünya Kupası Elemeleri'nde play-off'a taşıyan Eljif Elmas'a İspanyol devi Real Madrid talip oldu. Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Napoli'den eski öğrencisi Eljif Elmas'ın transferi için yönetime talepte bulunurken, eflatun-beyazlı kulüp de bu talebe olumlu yanıt verdi.

TuttoMercatoWeb'de yer alan habere göre; orta sahada yaş ortalaması yüksek olan ve iki yönlü daha fazla orta saha oyuncusu isteyen Ancelotti, Real Madrid yönetimine Eljif Elmas'ın adını verdi. Napoli'de bu sezon performansını artıran Makedon futbolcuyu bir süredir takip eden Real Madrid, transfer kararı verdi.

Eljif Elmas'ı Barcelona Teknik Direktörü Xavi'nin de kadrosunda görmek istediği ancak Real Madrid'in daha önde olduğu belirtildi. Napoli'nin bu sezonki performansından sonra Eljif Elmas için astronomik bir bedel isteyeceği de ayrıca vurgulandı.

FENERBAHÇE 1.5 MİLYON EURO KAZANABİLİR

2017 yazında Rabotnicki'den Fenerbahçe'ye 180 bin euro karşılığında transfer olan Eljif Elmas, 2 sene sonra ise 16.1 milyon euro bonservis bedeliyle Napoli'ye geçti.

Fenerbahçe, Eljif Elmas'ın başka bir kulübe transferi durumunda bonservis bedeline bağlı olarak en çok 1.5 milyon euro bonus elde edecek. 22 yaşındaki Eljif Elmas, Napoli formasıyla çıktığı 96 maçta 6 gol atıp 4 asist yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...