Tgrt Haber
27 Ocak 2022 13:45

Vedat Muriqi'nin yeni adresi resmen açıklandı!

Son dakika transfer haberi: Süper Lig'de 3 büyükler transfer şu ana kadar sessiz kaldı. Bu sezon beklentilerin çok altında kalan Fenerbahçe ve Galatasaray transfer gaza basıyor. Birçok isimle temaslarını sıklaştıran iki dev kulüp, Vedat Muriqi konusunda bir kez daha karşı karşıya gelmişti. Muriqi transferi için Lazio cephesinden önemli bir açıklama geldi.

Vedat Muriqi'nin yeni adresi resmen açıklandı!
Fenerbahçe,Galatasaray

Süper Lig'in dev ekipleri Fenerbahçe ve Galatasaray zirvenin gerisinde kalırken, ara transferi en verimli şekilde geçirmek isterken forvet aaiçin Vedat Muriqi'yi gündemlerine almıştı.

Bir dönem Fenerbahçe'de de forma giyen ve buradaki başarılı performansı sonrası İtalya'nın köklü kulüplerinden Lazio'ya transfer olan Kosovalı golcü Vedat Muriqi, Lazio'daki performansıyla beklentilerin bir hayli altında kalmış ve satış listesine konulmuştu.

İSPANYA YOLCUSU!

Aynı isim için ikinci kez karşı karşıya gelen Fenerbahçe ve Galatasaray'ın yakından ilgilendiği Muriqi için Lazio cephesinden resmi bir açıklama geldi.

İtalya'nın önde gelen haber kaynaklarından Corrierel Dello Sport'un haberine göre; Fenerbahçe ve Galatasaray'ın ciddi anlamda istediği hatta oyuncunun da Türkiye'ye sıcak baktığı ancak Lazio'nun Muriqi transferi için İspanyol ekibi Mallorca ile büyük oranda anlaştığı belirtildi.

Lazio Sportif Direktörü Igli Tare yaptığı açıklamada "Muriqi için Mallorca ile görüşüyoruz" ifadelerini kullanırken, bu transferi de doğrulamış oldu. Anlaşmanın detayları henüz netlik kazanmazken, İspanyol ekibinin satın alma opsiyonlu kiralama formulünü kullanması bekleniyor.

Lazio cephesi de bu transfere sıcak bakarken, Muriqi'nin satılması sonrası yeni bir golcü alınması bekleniyor. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın alınan bu kötü gelişme sonrası nasıl bir hamle yapacağı merak konusu...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...