Tgrt Haber
14 Mart 2024 14:54 - Güncelleme : 14 Mart 2024 15:00

Şişli-Mecidiyeköy metro hattında seferler ne zaman düzelecek, düzeldi mi?

Şişli-Mecidiyeköy metrosunda bugün meydana gelen intihar girişiminin ardından seferler durdu. 14 Mart günü öğlen saatlerinde seferlerin aksamasının ardından ne zaman düzeleceği merak edilirken Metro İstanbul, konu ile ilişkin açıklamada bulundu. İstasyonun işletmeye kapatıldığını ve seferlerin Yenikapı-Osmanbey ve Gayrettepe-Hacıosman aralığında gerçekleşeceğini duyurdu.

Editör: Sumru Tarhan / Kaynak: TGRT Haber
Şişli-Mecidiyeköy metro hattında seferler ne zaman düzelecek, düzeldi mi?

14 Mart günü Mecidiyeköy metrosunda bir kadının intihar girişiminde bulunmasının ardından Şişli - Mecidiyeköy metro istasyonunda seferler duruldu. Metro İstanbul'un açıklamasına göre seferler Yenikapı-Osmanbey ve Gayrettepe-Hacıosman istasyonlarında devam edecek. Ayrıntılar...

ŞİŞLİ - MECİDİYEKÖY METROSUNDA SEFERLER NE ZAMAN DÜZELECEK?

Bugün Mecidiyeköy metrosunda bir vatandaşın intihar girişiminde bulunmasından sonra seferler durduruldu. Metro İstanbul'un X hesabından yaptığı açıklamaya göre seferler bi süreliğine Yenikapı-Osmanbey ve Gayrettepe-Hacıosman istasyonları aralığında olacak. Metro seferlerinin ne zaman düzeleceğine dair açıklama yapılmazken kısa sürede seferlerin normale dönmesi bekleniyor.

MECİDİYEKÖY METRO'DA İNTİHAR MI OLDU?

Bugün Mecidiyeköy metro istasyonunda bir kadının intihar girişiminde bulunması sebebiyle seferlerde aksama yaşandı. Metro İstanbul'un açıklaması şöyle:

"M2 Yenikapı-Hacıosman metro hattı Şişli-Mecidiyeköy istasyonunda bir yolcumuzun intihar girişiminde bulunması nedeniyle Şişli-Mecidiyeköy istasyonumuz işletmeye kapatılmıştır. Seferlerimiz Yenikapı-Osmanbey ve Gayrettepe-Hacıosman istasyonları arasında normal işletme döngüsünde yapılmakta, Gayrettepe-Osmanbey arasında ise ring seferleri yapılmaktadır."

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...