Tgrt Haber
09 Ocak 2024 09:53 - Güncelleme : 09 Ocak 2024 09:53

ABD'de panik anları! Beyaz Saray kapısına dalan araç Gizli Servis'i harekete geçirdi

ABD'de bir kişinin Beyaz Saray kompleksinin dış kapısına dalmasıyla panik anları yaşandı. Sürücü gözaltına alındı.

Editör: Berrak Arıcan / Kaynak: Wionews
ABD'de panik anları! Beyaz Saray kapısına dalan araç Gizli Servis'i harekete geçirdi
abd,beyaz saray,kaza

ABD'de kısa süreli panik yaşandı. Bir sürücü, aracıyla Beyaz Saray kompleksinin dış kapısına daldı. Gizli Servis tarafından doğrulanan olayda kimsenin zarar görmediği, sürücünün gözaltına alındığı belirtildi. 

ABD Gizli Servisi İletişim Şefi Anthony Guglielmi yaptığı açıklamada, sürücünün gözaltında olduğunu, olayın nedeni ve şeklinin araştırıldığını söyledi.  Guglielmi, "Akşam 6'dan kısa süre önce bir araç Beyaz Saray kompleksinin dış kapısına çarptı. Çarpışmanın nedenini ve şeklini araştırıyoruz" dedi.

ABD'de panik anları! Beyaz Saray kapısına dalan araç Gizli Servis'i harekete geçirdi

ABD lideri Joe Biden'ın kaza esnasında Beyaz Saray'da bulunmadığı belirtildi. Şüpheli sürücünün aracı aranırken bir saatten fazla bir süre Washington DC Polis Departmanı'nın tarfiği durduğu bu nedenle gecikmelerin yaşandığı açıklandı.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ ALINMIŞTI

Öte yandan son yıllarda Beyaz Saray, çitlerin daha uzun hale getirilmesiyle kapsamlı bir şekilde güçlendirildi. 2021'de Milli Park Servisi, atlayanları ve diğer halk üyelerini üzerinden tırmanmaktan caydırmak için daha geniş, daha güçlü direklere sahip 13 metrelik bir çit inşa etti.  

Kaynak: Wionews
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...