Tgrt Haber
13 Eylül 2023 10:27 - Güncelleme : 13 Eylül 2023 11:03

Ahmet Kural’ın film setinde yangın çıktı! Bir hayvan telef oldu…

Başrolünü Ahmet Kural ve Cengiz Bozkurt'un paylaştığı Efsane isimli filmin setinde yangın çıktı. Çorum’da çekilen film setinde gece yarısı çıkan yangında bir öküz telef oldu…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
Ahmet Kural’ın film setinde yangın çıktı! Bir hayvan telef oldu…
ahmet kural,,yangın

Ünlü oyuncular Ahmet Kural ve Cengiz Bozkurt’un başrollerini paylaştığı Şinasi Yurtsever, Ayhan Taş ve Sadi Celil Cengiz gibi ünlü isimlerin rol aldığı Efsane isimli filmin çekimleri Çorum’da başladı. Eğlenceyle süren film çekimlerinde dün çıkan yangın oyuncuları üzerken yangında bir öküz de telef oldu. Çıkan yangın sonrası yapım şirketinden ise açıklama geldi.

Ahmet Kural’ın film setinde yangın çıktı! Bir hayvan telef oldu…

YANGINDAN TELEF OLAN ÖKÜZE FİLM SAHNESİNDE YER VERİLDİ

Filmin yapım ekibinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı"Dün öğleden sonra Kargı ilçesi Karaköy Mahallesi'ndeki, itfaiye gözetiminde yapılan Efsane filminin çiftlik sahnesini çektikten sonra itfaiye yetkililerinin soğutma çalışmalarını tamamlaması ve güvenliği teyit etmesi neticesinde setimize son verdik. Gecenin ilerleyen saatlerinde üzücü bir haber aldık. İtfaiyeden edindiğimi bilgiye göre, bir anda sabaha karşı çıkan yangın çevreye yayılmadan ve büyümeden önce söndürülmüş. Haberi alır almaz vardığımız setimizde üzücü manzara ile karşılaştık. Bizi derinden üzen tek olay ise filmimizde rolü olan hepimizin canı kadar sevdiği öküzümüz Zeki'yi bu talihsiz olay sonrası kaybetmemiz oldu. İçimizdeki hüznü, acıyı ve kederi tarif edecek kelime bulamıyoruz." 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...