Tgrt Haber
28 Kasım 2023 11:10 - Güncelleme : 28 Kasım 2023 11:10

Kıvanç Tatlıtuğ hamaratlığını konuşturdu: Mutfak kesinlikle benimdir

Aşk-ı Memnu dizisindeki partneri Beren Saat ile yıllar sonra İstanbul İçin Son Çağrı filmde bir araya gelen Kıvanç Tatlıtuğ, verdiği son röportajda özel hayatına dair açıklamalarda bulundu. Yemek yapma tutkusuyla bilinen Tatlıtuğ'dan bir itiraf dahi geldi.

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
Kıvanç Tatlıtuğ hamaratlığını konuşturdu: Mutfak kesinlikle benimdir
kıvanç tatlıtuğ,Başak Dizer

Beren Saat ile birlikte rol aldığı İstanbul İçin Son Çağrı filminde rol alan Kıvanç Tatlıtuğ, konuk olduğu youtube kanalında İbrahim Selim'in sorularını cevapladı. Yemek tutkusundan bahseden Tatlıtuğ, mutfakla ilgili aldığı eğitimden bahsetti. 

Kıvanç Tatlıtuğ, Aşk-ı Memnu dizisindeki partneri Beren Saat'le yıllar sonra Last Call For İstanbul (İstanbul İçin Son Çağrı) filmi için yeniden kamera karşısına geçti. Kendi ile ilgili açıklamalr yapan Tatlıtuğ, eşi hamileyken aşçılık kursuna gittiğini mutfağına da kimseyi sokmadığını söyledi.

Kıvanç Tatlıtuğ hamaratlığını konuşturdu: Mutfak kesinlikle benimdir

"EVLİLİK ZOR MU" 

"Evlilik zor mu?" sorusunu cevap veren Tatlıtuğ, "Sence sevgili olmak zor mu? Evliliği neden bir kalıba sokuyoruz? Evlilik zor mu? Değil. 'Kolay, zor', böyle bir akışı var. Her şey içerisinde var o kümenin. Bir şey bitecekse evli olmanıza gerek yok zaten biter." dedi

"BAŞAK'I MUTFAĞA SOKMAM"

Tüm soruları içtenlikle cevaplayan Kıvanç Tatlıtuğ, mutfak aşkından "Başak oğlumuz Kurt'a hamileyken, bir boşluk buldum. Gittim, aşçılık eğitimi aldım. Kendi çapımda yemekler yapıyorum. Başak'ı mesela mutfağa sokmam. Kesinlikle mutfak benimdir. Asla kimse giremez" sözleriyle bahsetti.

Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...