Tgrt Haber
23 Haziran 2018 11:08

Nur Yerlitaş oyunun rengini belli etti

Ünlü modacı Nur Yerlitaş sosyal medyadan yaptığı paylaşımla oyunun rengini belli etti.

Nur Yerlitaş oyunun rengini belli etti
nur yerlitaş

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü modacı Nur Yerlitaş yine çok konuşulacak bir olaya imza attı.

Yerlitaş Instagram hesabında 'Rabia' işareti yaptığı bir fotoğrafı Süleyman Soylu'yu etiketleyerek "Dün akşam Kurtuluş ???? 16 yıldır aynı görüşte durdum ????hiçbir partinin Syn genel başkanlarna kötü bir sözüm olmadı sosyal medyada ... yalaka hiiiiic olmadim????hiiiiiic cikarim olmadi ispat isterim????#sadecedesevdik" notu ile paylaştı.

Nur Yerlitaş'a sosyal medyadan destek
Modacı yaptığı paylaşımı yorumlara kapadı. Ancak fotoğrafına 7 binden fazla yorum geldi.

Nur Yerlitaş oyunun rengini belli etti

Kilolarından kurtuldu
İşte Benim Stilim'de jüri üyeliği yaptığı sırada fazla kilolarıyla dikkat çeken modacı son zamanlarda verdiği aşırı kilo ile de gündeme düşmeyi başardı. 

Şehitler için söylediği sözlerle linç edilmişti
Yerlitaş; canlı yayın yaptığı esnada şehitlerimiz için hoş olmayan sözler sarf etmişti. Konuşma sonrasında "Ne yapayım Allah Allah şehitler mehitler aman yeter" ifadelerini kullandı. Ünlü isme sosyal medyadan ve ünlülerden büyük tepki gelmişti.

Yerlitaş tepkiler üzerine Instagram hesabından bir açıklama yaptı. Ünlü modacı paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Geçen akşam katıldığım bir davette yaptığım canlı yayının altına yazılan hakaretler üzerine bir anda 'ŞEHİT' kelimesi duyunca, "artık bu ülkede şehit vermeye kimsenin tahammülü kalmadı" anlamında kullandığım kelimelerin kasıtlı olarak ya da yanlış anlaşılarak çok farklı yerlere çekildiğini ve resmen bir linç kampanyasına dönüştürüldüğünü üzülerek görüyorum.

Kimseyi şehitlerimizin aleyhine konuşturmayacağım gibi benim de şehitler aleyhine en ufak bir söz söyleyeceğim düşünülemez. Böylesine hassas olduğum bir konuda bu şekilde yanlış anlaşılmak beni derinden üzmüştür.

Her ne kadar basına yansıyan şekilde bir kastım bulunmasa da bu anlaşılma nedeniyle üzdüğüm tüm Şehit ve Gazi aileleri ile görevli tüm Polis ve Askerlerimizden öncelikle özür dilerim.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...