Tgrt Haber
01 Nisan 2018 10:54

Oyuncu Serhan Süsler'e saldırı!

Oyuncu Serhan Süsler önceki gün eşiyle birlikte eğlenmek için Kuruçeşme'de bulunan bir mekana gitti. Gecenin ilerleyen saatlerinde Serhan Süsler'i mekanda bulunan bir kişi darp etti.

Oyuncu Serhan Süsler'e saldırı!
Serhan Süsler,oyuncu,haberler

Oyuncu Serhan Süsler, İstanbul Kuruçeşme’de bulunan bir eğlence mekânına gitti. Gecenin ilerleyen saatlerinde Süsler’in iddiasına göre yan masada oturan Halil D. ile tartışma yaşandı. Yine iddiaya göre müşteri Halil D., tartışma sırasında ünlü oyuncuya saldırdı ve yumruk attı. Yaşanan bu olay sonrası Serhan Süsler’in dişi kırıldı ve dudağı patladı.

“BENİ ÖPEREK TACİZ ETMEYE ÇALIŞTI”
Olayla ilgili karakola başvuran Serhan Süsler, Halil D.’den şikâyetçi oldu. Yürütülen soruşturmada Halil D.’nin ifadesine başvuruldu. Halil D. olayı doğrulayarak Serhan Süsler’in sarhoş bir vaziyette kendisine yaslandığını ve sarılarak öpmeye çalıştığını iddia etti.

KARŞILIKLI ANLAŞTIK
Süsler’i kendisinden ayırmak için eliyle ittiğini beyan eden genç adam, “Bileğim dudağına denk gelmiş olabilir. Bilerek kendisini yaralamadım. Olaydan sonra kendisiyle konuştum ve talihsiz bir durum yaşadığımızı söyledik. Karşılıklı anlaştık. Şikâyetin nedenini anlayamadım” dedi.

UZLAŞMA SAĞLANAMADI
Yürütülen soruşturma sonunda Süsler’i kasten yaralayan Halil D. hakkında iddianame düzenlendi. İddianamede, Süsler’in vücudundaki yaralanmalardan bahsedilerek Adli Tıp Kurumu’ndan alınan darp raporuna yer verildi. İkili arasında uzlaşma sağlanamadığı kaydedildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...