Tgrt Haber
23 Mart 2018 17:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Onları o mağaraların içerisinde yok ettik

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnlere girseniz sizi o inlerde bulacağız, çıkaracağız. Gabar'a, Cudi'ye, Tendürek'e girdik mi, girdik. Onları o mağaraların içerisinde yok ettik." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Onları o mağaraların içerisinde yok ettik
erdoğan,mağara

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Güngören ilçe kongresinde konuştu.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasından satır başları:

Buradan Güngören'in tüm mahallelerindeki kardeşlerime de selamlarımı gönderiyorum. Sözlerimin hemen başında 16 Nisan'da yüzde 54 ile evet diyen Güngören'e gönülden teşekkür ediyorum.

15 Temmuz gecesi darbe girişiminin başlaması ile beraber sokaklara koşan, tanklara toplara karşı koyan her bir Güngörenli kardeşime de buradan şahsım milletim adına teşekkürlerimi sunuyorum.

('Reis bizi Münbiç'e götür' sloganları) Vakti saati geldiğinde, gerektiğinde, istişarelermizi yaparız, eğer gerekirse önce ben yürüyeceğim ondan sonra siz yürüyeceksiniz.

18 Kasım'da Rize'den 'Bismillah' dediğimiz bu süreçte ülkemizin dört bir yanındaki illerimize gitme imkanı bulduk. Güngörenimize böyle bir kapalı spor salonu yakışmıyor. Bunu belediye başkanı yapması lazımdı. Eylül ayında açılışı yapılacak, 3 bin 500 kişilik kapalı spor salonu eylül ayında açılacak. Hayırlı olsun. Keşke bitseydi de kongreyi orada yapsaydık. Neyse.

KONGRE ÖNCESİ AÇIKLAMALAR

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Güngören ilçe kongresi öncesi vatandaşlara hitap etti.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

İnlere girseniz sizi o inlerde bulacağız, çıkaracağız. Gabar'a, Cudi'ye, Tendürek'e girdik mi, girdik. Onları o mağaraların içerisinde yok ettik. Bitmedi, öyle kaçtılar ki, Suriye'ye kadar. Suriye'de de nerelerde çıktıklarını görüyorsunuz değil mi? Fırat Kalkanı Harekatı ile Afrin bütünleşecek. Buradan kaçmak zorunda kalanlar Türk ordusunun, Mehmedimizin kontrolünde topraklarına dönüyorlar, dönecekler. Biz mazlumların yanındayız, zalimlerin karşısındayız.

.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...