Tgrt Haber
27 Mart 2024 21:02 - Güncelleme : 27 Mart 2024 22:04

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yaşlı teyzeyle sohbetinde dikkat çeken anlar: "3 metreden düştü vazgeçmedi!"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Diyarbakırlı teyzeden seçim desteği geldi. "Sandıkları patlatacağız" diyen yaşlı teyzenin AK Parti için seçim çalışmalarında 3 metrelik çukura düştüğü ancak yine de çalışmalarına devam ettiği öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan teyzeye destek için talimat verdi.

Editör: Banu İriç / Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır'daki seçim çalışmaları sırasında yaşlı teyzeyle samimi sohbeti dikkat çekti. AK Parti teşkilatından gençlerle birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sohbet eden yaşlı kadının seçim çalışmaları yaparken 3 metrelik havuza düşüp 3 ay hastanede yoğun bakımda kaldığı öğrenildi.

Yaşlı teyze, "Diyarbakır'da sandıkları patlatacağız. 20 senedir seninle beraberiz." şeklinde konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan teyzenin bu sözlerine sarılarak karşılık verip "Bize ne düşüyorsa her şeyi yapmaya hazırız" yanıtını verdi.

Teşkilat üyesi gençlerden birisi "Bizimle beraber seçim çalışmasında 3 metrelik havuza düştü, biz onu 3 ay hastanede tuttuk. Partimizin emektarı" diyerek partinin yaşlı üyesinin azimli çalışmasını anlattı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, teyzenin bazı sağlık problemlerinin olduğunu söylemesi üzerine, yanındakilere, yaşlı teyzenin ihtiyaçlarının karşılanması talimatını verdi. Yaşlı teyze, "Mezara kadar Recep Tayyip Erdoğan. Allah'ım var devletim var, yeter bana" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yaşlı teyzeyle sohbetinde dikkat çeken anlar:

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...