Tgrt Haber
28 Mart 2024 21:23 - Güncelleme : 29 Mart 2024 06:55

Fatih Erbakan AK Parti'ye destek şartını açıkladı: Yapsınlar bugün çekeriz adaylarımızı 

YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, İstanbul'da adaylarını AK Parti lehine çekmek için 3 şartını sıraladı. "Bizim şartlarımız belli" diyen Erbakan, şartlarının karşılanması durumunda adaylarını 'bugün' çekeceklerini söyledi. 

Editör: Mutluhan Yıldız / Kaynak: TGRT Haber
Fatih Erbakan AK Parti'ye destek şartını açıkladı: Yapsınlar bugün çekeriz adaylarımızı 

Yerel seçimlere 3 gün kala ittifak tartışmaları da alevlendi. İstanbul'da İBB adayı Mehmet Altınöz'ü seçim yarışından çekeceği iddia edilen Yeniden Refah Partisi'nden dikkat çeken bir çıkış geldi. 

6 Şubat depremlerinde büyük yıkıma uğrayan Hatay'da seçmenlere seslenen YRP lideri, 'CHP'ye seçim kazandırmaya çalışıyor' iddialarına, "Heykelci, rantçı belediyecilikten milletimizi kurtaralım, Milli Görüş belediyeciliği ile Türkiye’yi yeniden ahlaklı belediyecilikle tanıştıralım diye seçimlere gidiyoruz" diyerek cevap verdi. 

Fatih Erbakan AK Parti'ye destek şartını açıkladı: Yapsınlar bugün çekeriz adaylarımızı  - 1. Resim

İBB ADAYINI ÇEKMEK İÇİN ŞARTINI AÇIKLADI 

Yerel seçimlerde İBB adayını çekmek için 3 şartını açıklayan Erbakan, "Bizim şartlarımız belli. İktidar İsrail ile ticareti sonlandırdığını duyursun, İsrail’e ihracatı kestiğini ilan etsin, Malatya’da İsrail’i korumak için kurulan Kürecik Radar Üssü’nü kapattığını ilan etsin ve emekli maaşını 20 bin TL’ye çıkardığını ilan etsin, biz bugün İstanbul adayımızı çekmeye hazırız." dedi. 

Sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan Fatih Erbakan'ın Basın Danışmanı Şerif Varol da Erbakan'ın sözlerini paylaşarak, "hodri meydan" notunu düştü. 

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
turan29 Mart 2024 09:16

İsteklerine bir bakın..İstanbul feda edilirmi...

Yuksel29 Mart 2024 08:04

Fatih Erbakan tarihe nasıl geçeceğini kendi belirleyecek.Bababasinin oğlumu yoksa bu zaman kadar yapılanların önüne set çeken bir âmâ mi.Her eziyet çeken Müslümanin ağzında kötü bir isim olarak yaşamını devam ettirsin.Ben Rahmetli hocam vefat edene kadar başka partiye oy vermedim.Tayyip Erdoğan vefat edene kadar da başkanına vermeyecektim. Ama fatih Erbakanin hareketlerini görünce zihniyetleri CHP den fena görüyorum.Hayatta da oy vermeyi düşünmüyorum ortaokuldan beri MGV de yaşayan bir bayburtlu olarak

Cuma29 Mart 2024 07:00

O zaman senin elini öperim işte Öteki türlü hainlik yaparsın

Sonraki Haber Yükleniyor...