Tgrt Haber
10 Ocak 2022 19:03

Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal'dan Fatih Terim yorumu!

Son dakika spor haberi: Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim ile yolların ayrılmasının ardından oluşan deprem büyüyor. Sarı-kırmızılılarda eski başkan Ünal Aysal ayrılık sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Yaşanan ayrılığı değerlendiren Aysal, "Fatih Terim'in hocalık süresi çoktan geçmişti" dedi.

Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal'dan Fatih Terim yorumu!
Fatih Terim,Burak Elmas,Galatasaray,Ünal Aysal

Galatasaray'da beklenen ayrılık gerçekleşti ve teknik direktör Fatih Terim ile yollar resmen ayrıldı. Galatasaray Kulübü'nden Başkan Burak Elmas imzalı yapılan açıklamada, "Hocamızla karşılıklı olarak kararlaştırdığımız üzere kendisi yürütmekte olduğu teknik direktörlük görevine bugün itibarıyla devam etmeyecektir" denildi.

Sabah'ın haberine göre; Galatasaray eski Başkanı Ünal Aysal, sarı-kırmızılılarda yaşanan ayrılığı ve gelinen süreci değerlendirdi. Ünal Aysal, "Her şeyin bir süresi var. Fatih Terim'in hocalık süresi çoktan geçmişti. Burak Elmas ile Fatih Terim'in aralarında bir sorun olduğunu sanmıyorum. Güzel geçindiler. Ortak bir kararla ayrılık kararı alınmıştır" ifadelerini kullandı.

Aysal, Galatasaray'ın sezon başındaki transfer politikasıyla ilgili olarak ise "Her yiğidin bir yoğurt yiyişi var. Ben Drogba ve Sneijder'i getirmiştim. Doğrusunun böyle olduğunu Düşündüler. Günün şartlarına göre davrandılar. Bu kararlarını saygı ile karşılamak gerekiyor" şeklinde konuştu.

Galatasaray eski Başkanı, 'Yeni teknik direktör yerli mi, yabancı mı olmalı?' sorusuna ise "Bu saatten sonra önemli olan Galatasaray'ın başarısı. Tamamen buna odaklanmak gerekiyor. Teknik direktör konusunda yerli-yabancı olduğuna bakmaksızın en başarılısı, en deneyimlisi kimse o gelmeli" cevabını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...