Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.MONDİHOME KAYSERİSPORYILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
13 Aralık 2022 - 19:48

Kabe'yi gördüğü anda gözyaşlarına hakim olamadı

Boks efsanesi Malik Abdülaziz (Mike Tyson), DJ Khaled'i umreye getirdi. Kabe'yi ilk kez gören Khaled duygusal anlar yaşarken gözyaşlarına hakim olamadı.
Futbol - Futbol
13 Aralık 2022 - 19:35

Beşiktaş'tan Fas'a Romain Saiss talebi

Beşiktaş, adalesinde hafif yırtık olan ve sakat olmasına rağmen maçlarda oynamaya devam eden Romain Saiss için Fas'a bir talepte bulundu. 
Futbol - Futbol
13 Aralık 2022 - 19:27

Sofiane Feghouli'nin Fatih Karagümrük'ten aldığı maaş şaşırttı!

Galatasaray'dan yıllık 3,8 milyon Euro kazanan Sofiane Feghouli'nin yeni takımı Fatih Karagümrük'teki maaşı şaşırttı.
Futbol - Futbol
13 Aralık 2022 - 19:20

Lionel Messi heykeli gündem oldu

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Arjantin'i destekleyen Hintli futbolseverler, Lionel Messi'nin heykelini yaptı. Messi'yi hiç benzemeyen heykel gündem oldu.
Futbol - Futbol
13 Aralık 2022 - 19:14

Kötü haberi Acun Ilıcalı verdi: Fenerbahçe'den transfer edilmişti

Acun Ilıcalı sahibi olduğu Hull City'de forma giyen Dimitrios Pelkas'ın sakatlığına yönelik bir açıklama yaptı.
Futbol - Futbol
13 Aralık 2022 - 18:05

'Kuracı maymun Kent' Arjantin-Hırvatistan maçının galibini seçti

Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'de çektiği kuraların çıkmasıyla ünlenen gibon türü 'Kent' isimli maymun, bu akşam, 2022 FIFA Dünya Kupası'nın yarı final maçında, Arjantin ile karşılaşacak Hırvatistan'ın galip geleceğini seçti.
Futbol - Futbol
13 Aralık 2022 - 17:56

Vitor Pereira'nın yeni adresi belli oldu: Resmen açıklandı!

Türkiye'de Fenerbahçe'yi 2 ayrı dönemde çalıştıran ve başarılı olamayan Portekiz teknik adam Vitor Pereira, Brezilya ekibi Flamengo'nun yeni teknik direktörü oldu.
 - 'Olumlu sonuç alamadık'
13 Aralık 2022 - 14:52

TFF Başkanı Büyükekşi'den yabancı hakem açıklaması: Olumlu sonuç alamadık

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, Süper Lig maçlarına yabancı VAR hakemi getirmek için görüştükleri ülkelerden olumsuz cevap aldıklarını açıkladı. Sahada görev yapan hakemlerin genel anlamda başarılı performans sergilediğini ancak bazı maçlarda hataların yaşandığını kabul eden Büyükekşi, hakemleri eğiterek mükemmel hale getirmeyi amaçladıklarını dile getirdi.
 - İlk 'altın' Fenerbahçe'nin!
13 Aralık 2022 - 10:33

Twitter'da yeni dönem başladı, Fenerbahçe 'altın tik'i kaptı

Elon Musk'ın satın almasının ardından radikal değişikliklerin yaşandığı Twitter'da 'altın tik' uygulaması başladı. Başta Musk'ın şirketleri Twitter, Tesla ve Space X'in kullandığı 'sarı renkli tik'i Türkiye'de alan ilk kulüp Fenerbahçe oldu.
 - Taraftarları üzecek karar
13 Aralık 2022 - 10:30

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus kararını verdi! Brezilya iddiaları hakkında açıklama...

2022 Dünya Kupası'nın en büyük favorisi olarak gösterilen ancak turnuvaya çeyrek finalde veda eden Brezilya'da teknik direktör arayışları başladı. Tite'nin yerine adı geçen isimlerden Fenerbahçe'nin deneyimli hocası Jorge Jesus, hakkındaki iddialarla ilgili açıklamada bulundu.
 - İlk finalist belli oluyor!
13 Aralık 2022 - 07:31

Dünya Kupası’nda yarı final heyecanı: Arjantin- Hırvatistan, Fransa-Fas karşı karşıya geliyor

Katar’da düzenlenen 2022 Dünya Kupası’nda ilk yarı final mücadelesi bugün Arjantin ile Hırvatistan arasında yaşanacak. İlk finalistin belli olacağı maç saat TSİ 22.00’de başlayacak. 
 - Lionel Messi'nin istediği oldu
12 Aralık 2022 - 16:00

Lionel Messi'nin istediği oldu: Mateu Lahoz evine döndü

Katar'da düzenlenen 2022 FIFA Dünya Kupası çeyrek final mücadelesinde Hollanda ile karşılaşan Arjantin'in dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Lionel Messi'nin eleştiri oklarının hedefi olan hakem Mateu Lahoz'un 2022 Dünya Kupası'ndaki görevi sona erdi.
Futbol - Futbol
12 Aralık 2022 - 15:43

Yıldız isimden sürpriz karar: Futbolu bırakıyor!

Sezon başında Antalyaspor ile sözleşmeye yenileyen Belçikalı başarılı kaleci Ruud Boffin'den sürpriz bir karar geldi. Deneyimli isim futbolu bırakma kararı aldı.
Futbol - Futbol
12 Aralık 2022 - 14:25

Katar'da bir gazeteci daha hayatını kaybetti

Katar'da 2022 FIFA Dünya Kupası'nı takip eden bir gazeteci daha hayatını kaybetti.
 - Okan Buruk'un jokeri olacak
12 Aralık 2022 - 13:48

Galatasaray'dan sürpriz transfer hamlesi: Okan Buruk'un jokeri olacak

Dünya Kupası arasında lige verilen arada hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-kırmızılılar, birçok bölgede görev alabilen yıldız futbolcunun transferi için düğmeye bastı.
 - 'Teklifi kabul edecek'
12 Aralık 2022 - 13:29

Fenerbahçe'de Jorge Jesus bilmecesi

Brezilya'nın Dünya Kupası'nda dramatik bir şekilde Hırvatistan'a elenmesi ülke futbolunu derinden sarstı. Teknik direktör Tite ile yollar ayrıldı. Brezilya Futbol Federasyonu, Tite'nin yerine adayları belirlemeye başladı. Adaylar arasında üst sıralarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus hakkında flaş iddialar ortaya atıldı, taraftarın kafası iyice karıştı.
Futbol - Futbol
12 Aralık 2022 - 11:59

Beşiktaş ve Galatasaray peşindeydi: Onur Bulut imzayı attı!

Süper Lig iki devi Beşiktaş ile Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Onur Bulut, 3 yıllık sözleşmeye imza attı.
Futbol - Futbol
12 Aralık 2022 - 11:36

Abdullah Avcı'nın biletini kestiği 4 isim belli oldu!

Kasımpaşa maçının ardından "3-4 aydır performansı artmayan futbolcular var. Artık beklemeyeceğim. Gerekirse altyapıdan alıp oynatacağım!" diyerek göz dağı veren Abdullah Avcı’nın hangi yıldızları kastettiği ortaya çıktı.
Futbol - Futbol
12 Aralık 2022 - 11:06

Üç hakem MHK'nın "Düdüğü asın!" teklifini reddetti!

Merkez Hakem Kurulu'nun Antalya'da başlayan seminerinde sürpriz gelişmeler yaşandı. Kurul, Süper Lig'de düdük çalan 3 hakemin VAR kadrosuna geçmesini talep etti.
Futbol - Futbol
12 Aralık 2022 - 10:50

Fas'ın yıldızı Fenerbahçe yolunda!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Katar’da Real Valladolid’in sahibi Ronaldo Nazario ile görüşerek Dünya Kupası'nda tarih yazan Fas'ın başarılı stoperi El Yamiq’i resmen istedi.
Futbol - Futbol
12 Aralık 2022 - 10:37

Fenerbahçe ve Galatasaray transferde yine karşı karşıya geldi!

Fenerbahçe ve Galatasaray, hali hazırda devam eden yabancı kuralı nedeniyle gözünü yerli isimlere dikti... Süper Lig'in iki devinin son haftalardaki performansıyla dikkat çeken stoper için karşı karşıya geldikleri ifade edildi.
Başa Dön Sona Git