Tgrt Haber
28 Kasım 2021 16:51

Netflix Aralık ayı takvimi belli oldu! Netflix'te La Casa De Papel final sezonu, Joker ne zaman yayınlanacak?

Netflix Aralık ayı takvimini yayınladı, 2021 yılının son ayında gelecek yeni dizi ve filmlerin neler olduğu araştırılmaya başladı. Sevilen dijital içerik platformu Netflix, Aralık ayında kullanıcılar ile buluşturacağı yeni yapımlarını duyurdu. La Casa De Papel, Joker, Lost in Space gibi popüler yapımların da listede olduğu Netflix Aralık ayı takvimine dair detaylar haberimizde...

Netflix Aralık ayı takvimi belli oldu! Netflix'te La Casa De Papel final sezonu, Joker ne zaman yayınlanacak?
netflix,aralık,dizi,film,netflix aralık

"Netflix'e Aralık ayında hangi diziler gelecek, hangi filmler yayınlanacak?" soruları gündemde yerini alırken; La Casa De Papel, Joker, Lost in Space, The Witcher gibi sevilen yapımların ne zaman yayınlanacağı da merak edilmeye başladı. Netflix tarafından yapılan açıklamaya göre, Netflix kullanıcılarını bu ay, 7 yeni dizi ile 5 film bekliyor.  İşte, Netflix Aralık 2021 takvimine dair detaylar ve yayınlanacak yapımlara dair merak edilenler...

Netflix Aralık ayı takvimi belli oldu! Netflix'te La Casa De Papel final sezonu, Joker ne zaman yayınlanacak?

NETFLİX ARALIK 2021 YAYINLANACAK YAPIMLARIN LİSTESİ

  • Lost in Space: 3. Sezon - 1 Aralık
  • La casa de papel: Final Bölümleri - 3 Aralık
  • Jurassic World Kretase Kampı: 4. Sezon - 3 Aralık
  • Voir: Filmlerin Gücü - 6 Aralık
  • The Witcher: 2. Sezon - 17 Aralık
  • Emily in Paris: 2. Sezon - 22 Aralık
  • Cobra Kai: 4. Sezon - 31 Aralık
  • The Power of the Dog - 1 Aralık
  • The Unforgivable - 10 Aralık
  • Bekle Bizi Vahşi Doğa! - 10 Aralık
  • The Hand of God - 15 Aralık
  • Don't Look Up - 24 Aralık

Netflix Aralık ayı takvimi belli oldu! Netflix'te La Casa De Papel final sezonu, Joker ne zaman yayınlanacak?

NETFLİX 2021 ARALIK AYI -  İÇERİK DETAYLARI

 

1 ARALIK: THE POWER OF THE DOG 

Benedict Cumberbatch ve Kirsten Dunst‘ın başrolleri paylaştığı "The Power of the Dog", Thomas Savage‘ın 1967 tarihli aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Jane Campion tarafından yazılıp yönetilen 2021 yapımı western drama filmi, bir çiftlik sahibinin yaşamını konu alıyor. 

1 ARALIK: LOST IN SPACE (3. SEZON - FİNAL)

Robinson Ailesi’nin yaşadığı maceraları işleyen bilim kurgu dizisi Lost in Space, 3. ve final sezonu ile izleyicilere veda edecek.

3 ARALIK: LA CASA DE PAPEL (5. SEZON 2. KISIM - FİNAL)

Dizinin final sezonunun 5 bölümden oluşan 1. kısmı 3 Eylül’de yayınlandı. Kalan 5 bölüm de 3 Aralık’ta yayınlanacak ve soygunun nasıl tamamlanacağı ortaya çıkacak.

3 ARALIK: JURASSIC WORLD KRETASE KAMPI (4. SEZON)

6 genç kampçının maceralarını konu alan animasyon dizisi yeni sezonuyla 3 Aralık'ta yayınlanacak.

6 ARALIK: VOIR

David Fincher ve David Prior gibi isimlerin yer aldığı belgesel türündeki dizi, izleyicileri heyecanlandıran, hayrete düşüren, zorlayan ve sonsuza kadar değiştiren film sahnelerini derinlemesine inceleyecek.

10 ARALIK: BEKLE BİZİ VAHŞİ DOĞA!

 "Bekle Bizi Vahşi Doğa!", yuvalarını bulmak için esaretten kaçan bir grup hayvanı konu alan dizi, animasyon olarak izleyici ile buluşuyor.

10 ARALIK: THE UNFORGIVABLE

Sandra Bullock’un başrolünde yer aldığı film, iki polis memurunu öldürdüğü için 15 yıllık hapis cezasına çarptırılan bir kadının, hapisten çıktıktan sonra tekrar topluma karışmak için çabalamasını konu edinecek.

15 ARALIK: THE HAND OF GOD

Oscar ödüllü senarist ve yönetmen Paolo Sorrentino’nun yeni filmi, 1980'lerde futbola duyduğu sevginin peşinden giderken bir aile trajedisiyle sarsılan genci anlatacak.

17 ARALIK: THE WITCHER (2. SEZON)

Henry Cavill’in başrolünde yer aldığı ve Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski’nin aynı adlı kitap serisine dayanan The Witcher‘ın 2. sezonu için geri sayım devam ediyor. 

Netflix Aralık ayı takvimi belli oldu! Netflix'te La Casa De Papel final sezonu, Joker ne zaman yayınlanacak?

22 ARALIK: EMILY IN PARIS (2. SEZON)

Chicago'lu pazarlama yöneticisi Emily Cooper'ın Paris'te hayallerindeki pozisyona ulaşmasından sonraki maceralarını konu alan dizinin 2. sezonu izleyicilerle buluşacak. 

24 ARALIK: DON’T LOOK UP 

Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrance, Jonah Hill ve Timothee Chalamet gibi oyuncuların yer aldığı "Don't Look Up", Dünya'yı yok edecek bir kuyruklu yıldızın yaklaşmakta olduğu konusunda insanlığı inandırmaya çalışan bir çift araştırmacının hikayesini anlatıyor. 

31 ARALIK: COBRA KAI (4. SEZON)

"Karete Kid" filminin devam niteliği sayılan dizinin dördüncü sezonu 31 Aralık'ta izleyicilerle buluşacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...