Tgrt Haber
14 Aralık 2021 20:55

Taraftarlar Allahyar Sayyadmanesh için kampanya başlattı! Fenerbahçe haberleri...

Son dakika Fenerbahçe haberi: Sarı-lacivertlilerin Ukrayna temsilcisi Zorya'ya kiraladığı Allahyar Sayyadmanesh'in ara transfer sezonunda geri dönmesi beklenirken, Ukrayna basınından konu ile ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. Satın alma opsiyonunun 3.5 milyon euro olduğu bilinen Allahyar'ın ücretinin ödenemeyecek olmasından dolayı Zorya taraftarları yeni bir kampanya başlattı.

Taraftarlar Allahyar Sayyadmanesh için kampanya başlattı! Fenerbahçe haberleri...
​Fenerbahçe,Allahyar Sayyadmanesh,Ukrayna,Zorya

Fenerbahçe'nin ocak ayında takıma geri dönmesi beklenen Allahyar Sayyadmanesh ile ilgili Ukrayna'da sürpriz bir gelişme yaşandı. Aktarılan bilgilere göre Zorya taraftarı, Allahyar için kampanya başlattı.

Haberin detaylarında yer verilen bilgilere göre, Zorya, Allahyar'ın bonservis ücretinin 3.5 milyon euro olmasından dolayı, bu yüksek meblayı ödeyemeyecek. Allahyar'ın, Zorya'da oldukça etkileyici bir performans sergilediği bilinirken, Zorya taraftarlarının konuya ilişkin bir kampanya başlattığı kaydedildi.

TARAFTARLAR PARA TOPLAYACAK!

Buna göre, Zorya kulübünün, Allahyar için maksimum ödeyebileceği rakamın 2.5 milyon euro olduğu ve arada 1 milyon euroluk boşluğun olduğu kaydedildi. Zorya taraftarlarının da 1 milyon euroyu ödemek için aralarında para toplamaya başladığı aktarıldı. Fenerbahçe, Zorya ile yaptığı anlaşma gereğince aralık ayının bitimiyle beraber oyuncuyu geri çağırma hakkında sahip. Ukraynalı taraftarlar da, ay sonuna kadar 1 milyon euroyu tamamlamak istiyor.

Allahyar Sayyadmanesh, bu sezon toplamda 24 müsabakada rol alırken 9 gol 4 asist üretti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...