Tgrt Haber
28 Haziran 2022 09:52 - Güncelleme : 28 Haziran 2022 10:11

Yusuf Yazıcı eski hocasıyla PSG'de buluşuyor!

Transfer haberleri: Milli futbolcu Yusuf Yazıcı, kendisini Lille’e transfer eden Luis Campos ve eski hocası Christophe Galtier ile Paris’te buluşmaya hazırlanıyor.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Yusuf Yazıcı eski hocasıyla PSG'de buluşuyor!
,PSG,Lille,transfer,Christophe Galtier,Trabzonspor

Rus ekibi CSKA Moskova ile olan kiralık sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte Lille’e dönen Yusuf Yazıcı için bomba bir iddia gündeme geldi.

Fransız basınında, PSG’nin sportif direktörü Luis Campos’un, daha önce Lille’e getirdiği Yusuf Yazıcı’yı PSG’ye transfer etmek istediği ifade edildi. Fransız devinin yeni teknik direktörü Christophe Galtier de Lille’den eski öğrencisi olan Yusuf’un takıma katılmasını çok istiyor. Ancak Lille bonservis konusunda kapıyı yüksektek açıyor...

TRABZONSPOR DA PAY ALACAK!

Trabzonspor’dan 17,5 milyon Euro karşılığında renklerine bağladığı oyuncu için daha yüksek bir ücret bekleyen Lille’in bu ısrarı transferin uzamasına yol açıyor...

Ayrıca transfer iddiası Trabzonspor’un iştahını kabarttı. Trabzonspor ile Lille arasındaki anlaşmaya göre Yusuf başka bir takıma satılırsa net transfer gelirinin yüzde 20’si bordo-mavililerin olacak. Karadeniz ekibi bu sebeple transferdeki durumu yakından takip ediyor.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...