Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORCORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
29 Temmuz 2022 - 08:41

Jesus Fenerbahçe için reddettiği takımı açıkladı

Fenerbahçe’nin Portekizli dünyaca ünlü teknik direktörü Jorge Jesus, Türkiye’ye geliş sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Deneyimli hoca sarı-lacivertli takıma gelirken dünyanın farklı yerlerinden teklif aldığını ama reddettiğini söyledi ve “Everton'ın teklifi vardı ama kabul etmedim." ifadelerini kullandı.
 - UEFA'dan soruşturma kararı
28 Temmuz 2022 - 17:40

Son dakika! UEFA'dan 'Putin' tezahüratı nedeniyle Fenerbahçe'ye soruşturma

Son dakika haberi: UEFA, Fenerbahçe taraftarının Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Dinamo Kiev maçında yaptığı Vladimir Putin tezahüratlarıyla ilgili soruşturma başlattı.
Futbol - Futbol
28 Temmuz 2022 - 17:21

TFF'den yeni görevlendirme: PFDK başkan vekili ve raportörü belli oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunda (PFDK), başkan vekilliği ve raportörlük görevlendirmeleri yapıldı.
Futbol - Futbol
28 Temmuz 2022 - 17:08

Son dakika! Fenerbahçe Luan Peres transferini duyurdu

Son dakika haberi: Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Marsilya'nın stoperi Luan Peres'in transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.
 - 'Kabul etmiyoruz'
28 Temmuz 2022 - 16:48

Son dakika! Fenerbahçe'den Putin tezahüratı açıklaması: 'Kabul etmiyoruz'

Son dakika haberi: Fenerbahçe'den dün oynanan Dinamo Kiev maçında yapılan tezahüratlar hakkında resmi açıklama geldi. Sarı-Lacivertli kulüpten tepki çeken tezahürata ilişkin yapılan açıklamada "Sebebi her ne olursa olsun tribünlerimizin bir bölümünden yükselen reaksiyonu Fenerbahçe Spor Kulübü olarak kesinlikle kabul etmiyoruz." denildi.
 - 'Zaman ve yağmur izlerimi silecek'
28 Temmuz 2022 - 16:47

Formula 1 dünyasını üzen ayrılık: 4 kez dünya şampiyonu Sebastian Vettel emekli oluyor

Formula 1'de 4 kez dünya şampiyonluğu bulunan Sebastian Vettel, dün açtığı Instagram hesabındaki ilk paylaşımında hayranlarına üzen haberi verdi. Alman pilot, sezon sonunda emekliye ayrılacağını açıkladı. 35 yaşındaki Vettel veda mesajında "Benim için alınması zor bir karardı. Zaman ve yağmur izlerimi silecek" ifadesini kullandı.
 - 'Temelli' istifa etti
28 Temmuz 2022 - 15:11

Son dakika! Fenerbahçe'de sıcak saatler! Dinamo Kiev maçı sonrası yönetimde istifa

Son dakika haberi: Dinamo Kiev'e elenerek Şampiyonlar Ligi'ne veda eden Fenerbahçe'de yönetimden bir istifa haberi geldi. Sarı-Lacivertli Yönetim Kurulu ve İcra Kurulu üyesi olan Ömer Temelli, görevinden istifa etti. Aziz Yıldırım döneminde de kulüpte görev yapan Temelli'nin Ali Koç ile fikir ayrılığı yaşadığı iddia ediliyor.
 - Bunu beklemezdim, yazık
28 Temmuz 2022 - 05:51

Mircea Lucescu 'Putin' tezahüratı atan Fenerbahçe taraftarına tepki gösterdi

Fenerbahçe’yi 2-1 yenerek Şampiyon Ligi’nde bir üst tura çıkan Dinamo Kiev’de teknik direktör Mircea Lucescu, ‘Putin’ tezahüratında bulunan Fenerbahçe taraftarlarına tepki gösterdi. Karşılaşmanın ardından basın toplantısına katılmayan Lucescu, “Taraftarlardan böyle tezahürat beklemezdim, yazık” ifadelerini kullandı. Lucescu ayrıca maç öncesinde Jesus'un yaptığı 'faul' açıklamasına göndermede bulundu.
SPOR - SPOR
27 Temmuz 2022 - 23:18

Fenerbahçe tribünlerinde Vladimir Putin sesleri

Dinamo Kiev, Fenerbahçe deplasmanında 57. dakikada Vitali Buyalsky'nin golüyle 1-0 öne geçti. Sarı-lacivertli taraftarlar golün şokunu yaşarken, rakip oyuncunun kışkırtıcı gol sevinciyle sinirlendi! Fenerbahçe tribünlerinden 'Vladimir Putin' tezahüratı geldi.
 - Tribünlerde Putin sesleri
27 Temmuz 2022 - 23:11

Fenerbahçe tribünlerinde Vladimir Putin sesleri: Kışkırtıcı hareketlere dayanamadılar

Fenerbahçe deplasmanında Dinamo Kiev, karşılaşmanın 57. dakikasında Vitali Buyalsky'nin golüyle 1-0 öne geçtiği anda rakip oyuncunun kışkırtıcı hareketlerine dayanamayan Fenerbahçe taraftarı, Vladimir Putin tezahüratları attı.
 - Şampiyonlar Ligi'ne veda
27 Temmuz 2022 - 20:21

Son dakika! Dinamo Kiev'e yenilen Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne veda etti

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turunda 0-0'ın rövanşında Dinamo Kiev'e uzatma bölümü sonunda 2-1 yenilen Fenerbahçe, Avrupa'da yoluna UEFA Avrupa Ligi elemelerinden devam edecek.
Spor - Spor
27 Temmuz 2022 - 18:15

Yunus Mallı Trabzonspor'dan ayrıldı: 7 milyon lira tazminat ödenecek

Trabzonspor, Yunus Mallı ile sözleşmenin karşılıklı feshedildiğini açıkladı. Yunus Mallı'ya 7 milyon lira tutarındaki fesih tazminatı 10 taksit halinde ödenecek.
 - Fenerbahçe Kim'siz kaldı
27 Temmuz 2022 - 12:26

Son dakika! Fenerbahçe ayrılığı KAP'a bildirdi: Kim Min-Jae gidiyor

Son dakika haberi: Fenerbahçe, Kim Min-Jae'nin transferi için Napoli ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.
 - Haydi Fener
27 Temmuz 2022 - 08:33

Haydi Fenerbahçe! Tur için sahaya çıkıyoruz (Muhtemel 11’ler belli oldu)

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi yolunda evinde kritik bir maça çıkıyor. Sarı lacivertliler 2.ön eleme rövanş mücadelesinde Dinamo Kiev’i Kadıköy’de ağırlayacak. Biletlerin tamamının satıldığı maç saat 20.00’de başlayacak ve karşılaşmayı İtalyan hakem Massimiliano Irrati yönetecek.
Spor - Spor
26 Temmuz 2022 - 22:24

Kupa maçlarının yayın hakları 1 yıl daha uzatıldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye Kupası ve Süper Kupa maçlarının yayın haklarının 1 yıl daha uzatıldığını açıkladı.
Futbol - Futbol
26 Temmuz 2022 - 16:22

Son dakika! Fenerbahçe yeni transferini resmen duyurdu

Son dakika haberi: Fenerbahçe, Gustavo Henrique’nin transferi için oyuncu ve kulübü ile prensip anlaşmasına varıldığını duyurdu.
Futbol - Futbol
26 Temmuz 2022 - 10:59

Fenerbahçe’nin yeni transferi Gustavo Henrique İstanbul’a geliyor

Fenerbahçe aradığı stoperi Brezilya’da buldu. Flamengo’da forma giyen 29 yaşındaki Gustavo Henrique bugün saat 18.30’da İstanbul’da olacak.
Futbol - Futbol
26 Temmuz 2022 - 10:02

Attila Szalai için büyük teklif: Jesus istedi, Fenerbahçe geri çevirdi

Fenerbahçe, Macar yıldızı Attila Szalai'ye gelen teklifleri geri çeviriyor. Sarı-lacivertliler son olarak Wolfsburg'tan gelen 9 milyon Euro’luk teklifi reddetti.
Futbol - Futbol
26 Temmuz 2022 - 09:29

Devler Ligi'nde rövanş zamanı: Fenerbahçe, Dinamo Kiev'i ağırlayacak

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu rövanşında yarın Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımı konuk edecek Fenerbahçe, Avrupa kupalarında 242. karşılaşmasına çıkacak.
SPOR - SPOR
25 Temmuz 2022 - 19:50

Sergen Yalçın'ın son halini görenler hayrete düştü! Kilosu dikkatlerden kaçmadı

Beşiktaş'taki teknik direktörlük görevinden sonra şu anlık herhangi bir takım çalıştırmayan Sergen Yalçın'ın son hali şaşkınlığını gizleyemedi. Yalçın'ın verdiği kilolar dikkatlerden kaçmadı.
 - Beşiktaş'a yeni golcü
25 Temmuz 2022 - 15:14

Beşiktaş'a yeni golcü: Philippe Keny transferi bitti

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, kadrosuna bir golcüyü daha kattı. Siyah beyazlılar, takımdan ayrılması beklenen N'Koudou'nun yerine Bandırmaspor'da forma giyen Senegalli forvet Philippe Keny ile anlaşmaya vardı.
Başa Dön Sona Git