Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜBEŞİKTAŞ A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.CORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORBITEXEN ANTALYASPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.MONDİHOME KAYSERİSPORYILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
21 Temmuz 2022 - 07:13

Rıdvan Yılmaz’a İskoçya yolu gözüktü!

Almanların ödeme planını beğenmeyen Beşiktaş yönetimi, Rıdvan’ın gidişine izin vermedi. Genç sol bekin yeni talibi ise İskoçya temsilcisi oldu. Rangers siyah beyazlı yönetime 6 milyon avroluk teklifte bulundu.
 - Avantaj Fenerbahçe'de
20 Temmuz 2022 - 22:05

İlk maçta gol sesi çıkmadı: Fenerbahçe, Dinamo Kiev ile berabere kaldı

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe, Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla Polonya'da karşılaştı. Fenerbahçe maçta hem ilk hem de ikinci yarıda bulduğu net gol pozisyonlarını değerlendiremedi. Karşılaşma golsüz eşitlikle sonuçlandı.
Futbol - Futbol
20 Temmuz 2022 - 20:48

Son dakika! Galatasaray, Leo Dubois'i resmen açıkladı

Son dakika haberi: Galatasaray, Lyon'un sağ beki Leo Dubois'in transferi için kulübü Lyon ile görüşmelere başlandığını açıkladı. Fransız oyuncunun, saat 22.30'da Türkiye'de olması bekleniyor.
Spor - Spor
20 Temmuz 2022 - 16:45

Rıdvan Yılmaz'a Frankfurt'tan sonra yeni talip

Beşiktaş'ın genç sol beki Rıdvan Yılmaz'a Almanya Bundesliga ekibi Frankfurt'tan sonra İskoçya ekibi Rangers talip oldu.
 - Gönülleri şimdiden fethetti
20 Temmuz 2022 - 11:54

Galatasaray’ın yeni golcüsü Haris Seferoviç’in kolundaki ay yıldız dövmesi gündem oldu

Galatasaray’ın Benfica’dan 1 yıllığına kiraladığı Bosna Hersek kökenli İsviçreli milli futbolcu Haris Seferoviç’in ay-yıldız dövmesi sosyal medyada gündem oldu. Daha önce Almanya’da genç kızları kurtarmak isterken hayatını kaybeden Tuğçe Albayrak’ın tişörtünü gol sonrası açan Seferoviç’in dövmesinin ‘Türk bayrağı’ olduğu şeklinde bazı kullanıcılar tarafından yorumlandı.
Futbol - Futbol
20 Temmuz 2022 - 09:55

Dinamo Kiev-Fenerbahçe maçının yayınlanacağı kanal belli oldu

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında Ukrayna temsilcisi Dinamo Kiev'e konuk olacak. Yeni hocası Jorge Jesus yönetiminde Devler Ligi gruplarına kalmayı planlayan sarı lacivertlilerin oynayacağı bu kritik karşılaşmanın yayınlanacağı kanal da belli oldu. İşte ayrıntılar...
 - Galatasaray golcüsüne kavuştu! 
20 Temmuz 2022 - 07:18

Galatasaray yeni golcüsü Seferovic’e kavuştu! 

Galatasaray’ın yeni forveti Haris Seferovic gece saatlerinde İstanbul’a geldi. İsviçreli golcü futbolcuyu havalimanında sarı kırmızılı taraftarlar karşıladı. Taraftarların tezahürata bir anda başlaması sonrasında Seferovic, sesten ürken küçük kızını yanağından öperek sakinleştirmeye çalıştı.
Futbol - Futbol
20 Temmuz 2022 - 00:25

Fenerbahçe'de hedef Devler Ligi, rakip Dinamo Kiev: İşte muhtemel 11'ler

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme turu ilk maçında bugün Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla karşı karşıya gelecek.
Spor - Spor
20 Temmuz 2022 - 00:14

Şampiyonlar Ligi'nde ikinci eleme turu: Karabağ'dan muhteşem zafer

Şampiyonlar Ligi'nin 2022-23 sezonu ikinci eleme turunda 7 maç oynandı. Azerbaycan ekibi Karabağ, Zürih'i sahasında 3-2 ile geçerken gecenin en farklı skorunu Ludogorets, Shamrock Rovers karşısında 3-0 ile aldı.
Futbol - Futbol
19 Temmuz 2022 - 21:32

Son dakika! Galatasaray, Seferovic için Benfica ile görüşmelere başladığını duyurdu

Son dakika haberi: Galatasaray, anlaşmaya vardığı Haris Seferovic'in kiralanması konusunda Benfica ile görüşmelere başlandığını duyurdu.
Spor - Spor
19 Temmuz 2022 - 18:34

Tümer Metin'in babası Ali Metin toprağa verildi

Eski futbolcu Tümer Metin'in babası Ali Metin, Zonguldak Kozlu2da kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
 - Gözyaşlarıyla veda
19 Temmuz 2022 - 16:44

Galatasaray ayrılığı resmen duyurdu! Kamptan ayrılan Mostafa Mohamed gözyaşlarıyla veda etti

Son dakika haberi: Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü Mostafa Mohammed, yeni takımı Nantes'a katılmak üzere sarı kırmızılılara veda etti. Takımın Avusturya kampından ayrılan Mohamed, veda ederken gözyaşlarına hakim olamadı. Galatasaray taraftarlarını çok özleyeceğini söyleyen 24 yaşındaki futbolcu, "Kiralık olarak gidiyorum. En iyi performansı sergileyip döneceğim" dedi.
Futbol - Futbol
19 Temmuz 2022 - 14:27

Colin Kazım Richards Türkiye’ye geri döndü! Karagümrük ile anlaşma sağladı

Bir dönem Fenerbahçe ve Galatasaray’da da forma giyen 36 yaşındaki milli oyuncu Colin Kazım Richards, Fatih Karagümrük ile anlaşmaya vardı. Kazım, sağlık kontrolünden geçtikten sonra imzasını atacağı öğrenildi.
SPOR - SPOR
19 Temmuz 2022 - 13:45

Yeşil sahada tekme ve yumruklar konuştu! Futbolcuların kavga anı kamerada

Gaziantep’te düzenlenen Barak Bahar Turnuvası’nın yarı final maçında son düdükle birlikte yeşil saha adeta ringe döndü. Futbolcuların kavgasını görüntüleyen bir kişinin de futbolculardan meydan dayağı yemesi kameralara saniye saniye yansıdı.
 - Maç bitti yeşil saha karıştı
19 Temmuz 2022 - 13:36

Yeşil sahada tekme ve yumruklar konuştu! Futbolcuların kavga anı kamerada

Gaziantep’te düzenlenen Barak Bahar Turnuvası’nın yarı final maçında son düdükle birlikte yeşil saha adeta ringe döndü. Futbolcuların kavgasını görüntüleyen bir kişinin de futbolculardan meydan dayağı yemesi kameralara saniye saniye yansıdı.
Futbol - Futbol
19 Temmuz 2022 - 12:07

Mehmet Topal futbolu bıraktı! Tarihe geçerek veda etti

36 yaşındaki milli futbolcu Mehmet Topal 36 yaşında aktif futbolculuk kariyerini sonlandırdığını açıkladı. “Örümcek” lakaplı oyuncu tarihe geçen kariyeri ve rekorlarla veda etti.
Futbol - Futbol
19 Temmuz 2022 - 11:50

Sebastien Haller’den kötü haber! Tümör tespit edildi

Almanya 1. Futbol Ligi ekiplerinden Borussia Dortmund'un yeni transferi Sebastien Haller'de testis tümörü saptandı.
Futbol - Futbol
19 Temmuz 2022 - 11:00

Fenerbahçe'nin yeni transferi Joao Pedro İstanbul'a geldi

Transfer çalışmalarına hız kesmeden devam eden Fenerbahçe, Jesus’un listesinde yer alan bir isme daha forma giydirmeye hazırlanıyor. Orta saha oyuncusu olan Joao Pedro ile prensip anlaşma sağlanırken yıldız oyuncu bugün İstanbul’a geldi.
 - Takviyelerin giderini karşıladı
19 Temmuz 2022 - 09:47

Galatasaray’da transferlerin parasını Marcao ödedi

Galatasaray yaptığı 6 transferin parasını Brezilyalı stoper Marcao’nun 15 milyon avroluk bonservis bedeli ile karşıladı. 
Futbol - Futbol
18 Temmuz 2022 - 22:43

MHK'da görev dağılımı gerçekleştirildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Sabri Çelik başkanlığındaki Merkez Hakem Kurulunda (MHK) görev dağılımı yapıldığını açıkladı. 
 - Galatasaray ayrılığı resmen duyurdu!
18 Temmuz 2022 - 22:42

Son dakika! Mbaye Diagne resmen Fatih Karagümrük'te: 1 yıllık sözleşme imzalandı

Son dakika haberi: Fatih Karagümrük, Galatasaray ile karşılıklı olarak sözleşmesini fesheden Mbaye Diagne ile 1 yıllık anlaşma imzaladı. Daha önce gol kralı da olan Senegalli forvetin Süper Lig'de 53 golü bulunuyor.
Başa Dön