Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORCORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Futbol - Futbol
13 Temmuz 2022 - 12:12

Sarıyer’de teknik direktörlüğe Bülent Akan getirildi

Spor haberleri: TFF 2. Lig Kırmızı Grup takımlarından Sarıyer’de teknik direktörlüğe Bülent Akan getirildi.
Futbol - Futbol
13 Temmuz 2022 - 10:58

Mesut Özil'den sonra sıra Luiz Gustavo'da: Parası istiyor!

Fenerbahçe haberleri: Şampiyonlar Ligi elemesinde oynanacak Dinamo Kiev maçına az bir süre kala transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe, Joshua King ve Willian Arao ile anlaşma sağladı. Sarı-lacivertlilerde, bu iki transferin ardından gözler kadrodan ayrılacak isimlere çevrildi. Fenerbahçe'de Luiz Gustavo ve Mergim Berisha ile kısa süre içerisinde yolların ayrılması bekleniyor.
 - Acun Ilıcalı kâra geçti!
13 Temmuz 2022 - 10:34

Acun Ilıcalı, Hull City'yi satın aldığı miktarı tek bir satıştan çıkardı!

Spor haberleri: İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brentford, Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Championship ekibi Hull City'de forma giyen Keane Lewis-Potter'ı renklerine bağladı. Hull City, 21 yaşındaki genç futbolcu için ciddi bir bonservis geliri elde etti. Bu gelir Acun Ilıcalı'nın Hull City'i satın aldığı iddia edilen bedelle aynı...
Futbol - Futbol
13 Temmuz 2022 - 09:46

Fenerbahçe'de transferlerin ortak noktası: Rogon menajerlik! Kimdir bu Rogon?

Fenerbahçe transfer haberleri: Fenerbahçe’de, son olarak prensipte anlaşmaya varılan Norveçli futbolcu Joshua King ile birlikte ‘Rogon Menajerlik’ firmasına bağlı oyuncu sayısı 7’ye yükseldi. Transferlerde önceliğin Rogon Menajerlik şirketindeki oyuncularda olması taraftarlarda endişeye neden olurken tepki de çekti.
Futbol - Futbol
13 Temmuz 2022 - 09:38

Devler Ligi için her şeyi yapıyor: Ronaldo'ya bir şok da Fransa'dan!

Transfer haberleri: Dünyaca ünlü Portekizli futbolcu Cristiano Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes, oyuncuyu PSG'ye önerdi ancak Fransız kulübü reddetti.
Futbol - Futbol
13 Temmuz 2022 - 09:24

Valerien Ismael yeni transfere hayran kaldı

Beşiktaş haberleri: Bu sezona mutlak şampiyonluk hedefiyle başlayacak olan Beşiktaş sezon öncesi hazırlıklarını Avusturya'da sürdürüyor. Yeni sezon planlaması doğrultusunda transferlerine tek tek imza attıran Kartal'da Weghorst rüzgarı esiyor. Avusturya kampına katılan Hollandalı yıldız antrenmanlarda gösterdiği performans ile Valerien Ismael'i memnun etti.
 - Dünya devi talip oldu!
13 Temmuz 2022 - 08:27

Marcao'dan sonra Nelsson da yolcu: Dünya devi talip oldu!

Galatasaray transfer haberleri: Süper Lig'in yeni sezonuna iddialı bir giriş yapmak isteyen Galatasaray'da transfer çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Marcao'yu 15 milyon Euro'ya Sevilla'ya satan Cimbom'da flaş gelişmeler yaşanıyor. Bir başka İspanyol ekibi Barcelona da sarı-kırmızılıların Danimarkalı stoperi Victor Nelsson'a talip oldu.
Futbol - Futbol
13 Temmuz 2022 - 07:37

Yusuf Yazıcı'ya sürpriz talip: İngiltere'ye gidiyor!

Transfer haberleri: Geçtiğimiz sezonu Rus ekibi CSKA Moskova'da geçiren Yusuf Yazıcı performansı ile büyük beğeni toplamıştı. Sezon sonunda Fransa'nın Lille takımına geri dönen yıldız futbolcunun yeni adresinin neresi olacağı merak konusu oldu. Milli futbolcunun menajeri Adem Cebeci, Yusuf'un geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu.
Futbol - Futbol
12 Temmuz 2022 - 22:22

Son dakika! Fenerbahçe Willian Arao'yu resmen açıkladı: İşte İstanbul'a geliş tarihi...

Son dakika haberi: Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe, transfer bombalarını peş peşe patlatıyor. Sarı lacivertliler Willian Arao ile her konuda anlaşma sağlandığını ve Brezilyalı futbolcunun İstanbul'a geleceğini açıkladı.
 - Galatasaray'da barış pozu
12 Temmuz 2022 - 20:42

Galatasaray'daki kavga krizi tatlıya bağlandı! Kerem Aktürkoğlu ve van Aanholt'tan açıklama...

Avusturya'da kamp yapan Galatasaray’ın bu sabahki idmanında Kerem Aktürkoğlu ile Patrick Van Aanholt arasında yaşanan kavga tatlıya bağlandı. Tartışma görüntüleri kameralara yansıyan iki futbolcu sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla sorunun çözüldüğünü belirtirken, medyada 'tekme tokat kavga' iddialarını ise yalanladı.
SPOR - SPOR
12 Temmuz 2022 - 17:04

Galatasaray idmanında kavga: Yıldız futbolcular birbirine girdi!

Son dakika Galatasaray haberleri: Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla girmek isteyen Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına sabah antrenmanıyla devam etti. İdman sırasında Kerem Aktürkoğlu ve Patrick van Aanholt'un ikili mücadelesinde ortam gerildi. Birbirine sert giren iki oyuncu arasında küçük bir kavga yaşandı.
Spor - Spor
12 Temmuz 2022 - 16:10

Beşiktaş'ın yeni transferinden kötü haber: İlk maça yetişemeyecek

Avusturya'da yüksek tempoda idmanlarına devam eden Beşiktaş'ta takımdan ayrı çalışan Romain Saiss ile ilgili sıcak gelişme yaşandı. Yeni transfer Saiss'in sakatlığından dolayı ilk maça yetişemeyeceği belirtildi.
Spor - Spor
12 Temmuz 2022 - 15:59

Galatasaray taraftarını çıldırtan anlar! İki futbolcuya çok sert tepki geldi

Avusturya'da yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray'da sabah idmanında bir görüntü tepkilere yol açtı. Aytaç Kara ve Ömer Bayram'ın ikili mücadele ve top saklama çalışması sırasında yaptığı hareket gündem oldu.
 - Yıldız futbolcular birbirine girdi!
12 Temmuz 2022 - 15:38

Galatasaray idmanında kavga: Yıldız futbolcular birbirine girdi!

Son dakika Galatasaray haberleri: Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla girmek isteyen Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına sabah antrenmanıyla devam etti. İdman sırasında Kerem Aktürkoğlu ve Patrick van Aanholt'un ikili mücadelesinde ortam gerildi. Birbirine sert giren iki oyuncu arasında küçük bir kavga yaşandı. Ancak daha sonra açıklama yapan iki futbolcu, sorunu tatlıya bağlayıp beraber poz verdi.
Futbol - Futbol
12 Temmuz 2022 - 13:34

Eski Fenerbahçeli Nani'nin yeni adresi belli oldu

Avustralya 1. Futbol Ligi (A-Ligi) ekiplerinden Melbourne Victory, Portekizli milli oyuncu Nani'yi kadrosuna kattı.
Futbol - Futbol
12 Temmuz 2022 - 13:15

Galatasaray'da yeni transfer Sergio Oliveira ilk idmanına çıktı

Galatasaray haberleri: Galatasaray yeni sezona Avusturya'nın Graz kentinde hazırlanıyor. Kampa katılan yeni transfer Sergio Oliveira, sarı-kırmızılı takımla ilk antrenmanına çıkarken neşeli tavrı dikkat çekti. Oliveira, Okan Buruk ile bir süre konuştuktan sonra yeni takım arkadaşlarıyla tanışırken samimi görüntüler de verdi.
Futbol - Futbol
12 Temmuz 2022 - 13:09

Milli futbolcu Juventus'a transfer oldu

Transfer haberleri: Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih ile sözleşmesi sona eren 17 yaşındaki Türk milli futbolcu Kenan Yıldız, Juventus ile üç yıllık sözleşme imzaladı.
Futbol - Futbol
12 Temmuz 2022 - 11:52

Nuri Şahin'den dev yenilik: Süper Lig'de bir ilk olacak!

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın "taç antrenörü" getireceğini açıklamasının ardından Nuri Şahin de benzer bir yeniliğe imza attı. Antalyaspor "uyku koçu" getiriyor. Genç teknik adam, Hull City'ye transfer olan öğrencisi Doğukan Sinik'e de sosyal medyadan veda etti.
Futbol - Futbol
12 Temmuz 2022 - 11:31

Kerem Aktürkoğlu: Galatasaray'da liderliğe hazırım

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, sarı-kırmızılı takıma liderlik yapmaya hazır olduğunu söyledi.
 - Anlaşma sağlandı!
12 Temmuz 2022 - 10:46

Mesut Özil İstanbul'da kaldı: Anlaşma sağlandı!

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Mesut Özil, Medipol Başakşehir ile anlaşmaya vardı. Turuncu-lacivertliler, bu hafta içinde 33 yaşındaki futbolcuya imza attırmayı planlıyor.
 - Norveçli golcü İstanbul'da
12 Temmuz 2022 - 10:40

Fenerbahçe yeni transferine kavuştur: Norveçli golcü İstanbul'da

Fenerbahçe transfer haberleri: Dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe, Joshua King transferini bitiriyor. Sarı lacivertli ekibin prensip anlaşmasına vardığı Norveçli golcü akşam saatlerinde İstanbul'a geldi.
Başa Dön Sona Git