Tgrt Haber
GALATASARAY A.Ş.FENERBAHÇE A.Ş.TRABZONSPOR A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.BITEXEN ANTALYASPORCORENDON ALANYASPOREMS YAPI SİVASSPORYUKATEL ADANA DEMİRSPOR A.Ş.YILPORT SAMSUNSPORMKE ANKARAGÜCÜMONDİHOME KAYSERİSPORTÜMOSAN KONYASPORGAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.VAVACARS FATİH KARAGÜMRÜKATAKAŞ HATAYSPORSİLTAŞ YAPI PENDİKSPOR FUTBOL A.Ş.İSTANBULSPOR A.Ş.
Basketbol - Basketbol
4 saat 4 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Ergin Ataman'a destek telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Basketbol THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisinde Panathinaikos AKTOR-Maccabi Playtika maçının ardından İsrail temsilcisinin görevlisi tarafından tehdit edilen başantrenör Ergin Ataman'ı arayarak, "geçmiş olsun" dileğinde bulundu ve desteğini iletti.
Spor - Spor
4 saat 9 dakika önce

Acun Ilıcalı'nın alacağı ikinci takımdan açıklama

İngiltere Championship takımlarından Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı'nın satın almak için görüştüğü Sloven takım ortaya çıktı. İşte detaylar
Futbol - Futbol
4 saat 38 dakika önce

Fenerbahçe başkanlık seçimi Haziran 2024'te yapılacak

Sadettin Saran'ın Fenerbahçe Başkan adaylığı açıklamalarının ardından gözler seçim takvimine çevrildi. İşte seçim tarihi ve detaylar...
 - Lider Galatasaray rekor için Adana'da!
5 saat 1 dakika önce

Lider Galatasaray rekor için Adana'da! İlk 11'ler belli oldu

Süper Lig’in 34. haftasında lider Galatasaray, Adana Demirspor’a konuk oluyor. Yarın oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş maçı öncesi kazanarak puan farkını 7'ye yükseltmek isteyen Cimbom'da Okan Buruk ilk 11'ini belirledi. İşte tüm detaylar...
Spor - Spor
5 saat 12 dakika önce

Son dakika | TFF Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim uyguladı

Son dakika haberi | TFF Tahkim Kurulu, Galatasaray ile oynanan Süper Kupa maçında sahadan çekilen Fenerbahçe'ye verilen 4 milyon liralık para cezasına indirim yaptı.
Spor - Spor
5 saat 36 dakika önce

Derbi öncesi Beşiktaş'tan taraftara duyuru

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında yarın Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacağı derbiyi statta izleyecek taraftarları için bilgilendirmede bulundu.
Spor - Spor
5 saat 43 dakika önce

Eyüpspor’dan Arjantinli yıldız transferi! Görüşmeler başladı

Süper Lig’e yükselen Eyüpspor transfer çalışmalarına erken başladı. İstanbul temsilcisi Arjantinli yıldız oyuncu Manuel Lanzini ile görüşmelere başladı.
Futbol - Futbol
6 saat 15 dakika önce

Kocaelispor-Bandırmaspor maçının hakemi Alpaslan Şen oldu

Trendyol 1. Lig'in 32. haftasında oynanacak Bandırmaspor-Kocaelispor maçında hakem Alpaslan Şen düdük çalacak.
Futbol - Futbol
6 saat 22 dakika önce

Beşiktaş genç futbolcularının sözleşmesini uzattı

Beşiktaş, Futbol Akademisi’nden yetişen Serkan Emrecan Terzi, Göktuğ Baytekin ve Yakup Arda Kılıç’ın da sözleşmesini yeniledi.
Spor - Spor
6 saat 59 dakika önce

Bir gün önce katıldığı şampiyonada birinci olan milli sporcu ağaca asılı halde bulundu!

23-25 Nisan tarihleri arasında Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından Eskişehir'de düzenlenen bilek güreşi turnuvasında birincilik elde eden 25 yaşındaki milli sporcu,Sakarya Nehri kenarında ağaca asılı halde bulundu. Hastaneye kaldırılan genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Futbol - Futbol
7 saat 34 dakika önce

Tayyip Talha Sanuç imzayı attı

Beşiktaş, 24 yaşındaki savunma oyuncusu Tayyip Talha Sanuç ile 3 yıllık yeni sözleşme imzaladı.
Futbol - Futbol
9 saat 2 dakika önce

Hasan Arat'tan teknik direktör kararı

Portekizli Fernando Santos ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat'ın tercihinin yabancıdan yana olduğu öne sürüldü. Arat'ın yerli teknik adam konusundaki favorisi de ortaya çıktı. İşte detaylar...
 - "Bana hiçbir şey yapamazsınız!"
9 saat 32 dakika önce

Ergin Ataman'a skandal tehdidin görüntüleri ortaya çıktı!

Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos, dün akşam oynanan THY EuroLeague play-off serisi 2. maçında İsrail temsilcisi Maccabi Tel Aviv'i 95-79 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Türk hocaya İsrailli bir kişinin tehditler savurması gündem olmuştu. O anların görüntüleri ortaya çıktı. İşte detaylar...
Futbol - Futbol
9 saat 47 dakika önce

Enis Bardhi'den dikkat çeken Lionel Messi sözleri: "Ben daha iyiydim!"

Trabzonspor’un Kuzey Makedonyalı futbolcusu Enis Bardhi, İspanya’da oynadığı dönemde 25 serbest vuruşta 7 gol atarken, Messi'nin ise 52 serbest vuruşta 8 gol attığını belirterek, yüzdeye bakıldığında bu alanda Lionel Messi’den daha iyi olduğunu söyledi.
Spor - Spor
9 saat 52 dakika önce

Pedallar Kemer’in eşsiz doğasında Akra Gran Fondo için dönecek

AKRA Hotels ana sponsorluğunda AG Tohum desteği ile bu sene 6’ncı kez gerçekleştirilecek AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum, bisiklet tutkunlarını Kemer’in eşsiz manzarasında ağırlayacak. “Mavi ve Yeşil’in bir parçası ol” sloganı ile 27-28 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek organizasyon Fraport TAV Antalya Havalimanı, Corendon Airlines ve Diana Travel’in co-sponsorluğunda düzenlenecek. Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olan Kemer’deki yarışa 580 sporcu katılacak.
Futbol - Futbol
9 saat 58 dakika önce

Kartal'ın derbideki kozu Semih Kılıçsoy olacak!

Beşiktaş’ta sakatlığı nedeniyle iki Ankaragücü maçını kaçıran Semih Kılıçsoy, yarın Fenerbahçe’ye karşı forma giyecek. 18 yaşındaki golcü futbolcu, ligde attığı 10 golle takımının en golcü ismi konumunda bulunuyor.
Futbol - Futbol
10 saat 3 dakika önce

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanını seçiyor

Fenerbahçe Kulübü'nde yarın Seçimli Yüksek Divan Kurulu (YDK) toplantısı yapılacak. Divan Kurulu başkanlığı için Şekip Mosturoğlu, Nihat Tokat ve Sevil Becan yarışacak.
Futbol - Futbol
11 saat 38 dakika önce

Son dakika! Adana Demirspor-Galatasaray maçının VAR hakemi belli oldu

Son dakika haberi... Süper Lig’in 34. haftasında bu akşam lider Galatasaray'ın Adana Demirspor’a konuk olacağı maçın yabancı VAR hakemi açıklandı.
Futbol - Futbol
11 saat 50 dakika önce

11 milyar 915 milyon TL’lik dev derbi! İki takım arasındaki fark dikkat çekti

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak dev derbide iki takımın kadro değerleri toplamı 11 milyar 915 milyon TL olarak gösterildi. Ezeli rakiplerin kadro değerleri arasındaki büyük fark da dikkat çekti.
Futbol - Futbol
12 saat 4 dakika önce

Beşiktaş derbisi öncesi İsmail Kartal'dan Mert Hakan Yandaş kararı

Fenerbahçe'den kritik Beşiktaş derbisi öncesi Mert Hakan Yandaş kararı çıktı. Son zamanlarda gösterdiği performansla eleştirilen Szymanski'nin dev maçta kesik yiyeceği ve İsmail Kartal'ın derbide Mert Hakan'ı oynatacağı öne sürüldü.
Futbol - Futbol
12 saat 17 dakika önce

Dev derbiden ilginç notlar: Bilica kazdı, Pancu kaleye geçti!

Süper Lig'in 34. haftasında oynanacak dev derbide Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya gelecek. Ezele rakipler birbirlerine karşı tarihi maçlara imza atarken bu derbiler ilginç anlara da sahne oldu.
Sona Git