Tgrt Haber
28 Nisan 2018 12:39

BB Erzurumspor 2-1 Tetiş Yapı Elazığspor maçı Özet İZLE! BB Erzurumspor-Tetiş-Yapı Elazığspor skor kaç kaç?

BB Erzurumspor Tetiş Yapı Elazığspor maçı Özet İzle! BB Erzurumspor-Tetiş Yapı Elazığspor Skor kaç kaç? Spor Toto 1.Lig'in 33. haftasında play-off mücadelesi veren iki takım Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Tetiş Yapı Elazığspor karşı karşıya geldi. İşte maçın geniş özeti ve golleri haberimizde mevcuttur...

BB Erzurumspor 2-1 Tetiş Yapı Elazığspor maçı Özet  İZLE! BB Erzurumspor-Tetiş-Yapı Elazığspor skor kaç kaç?
erzurumspor,elazığspor

BB Erzurumspor Tetiş Yapı Elazığspor maçı Özet İzle! BB Erzurumspor-Tetiş Yapı Elazığspor Skor kaç kaç? Spor Toto 1.Lig'in 33. haftasında play-off mücadelesi veren iki takım Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Tetiş Yapı Elazığspor karşı karşıya geldi. İşte maçın geniş özeti ve golleri haberimizde mevcuttur...

BB Erzurumspor 2-1 Tetiş Yapı Elazığspor maçı Canlı

Spor Toto 1. Lig'de yarın aynı saatte başlayacak 33. hafta maçlarının ardından Çaykur Rizespor ile MKE Ankaragücü'nün Süper Lig'e çıkma ihtimali bulunuyor.

Çaykur Rizespor'un 63 puanla lider durumda bulunduğu ligde Karadeniz temsilcisi, yarın 3. sıradaki Ümraniyespor'la karşılaşacak. Karadeniz temsilcisi rakibinden en az 1 puan aldığı takdirde geçen sezon veda ettiği Süper Lig'e dönecek.

Çaykur Rizespor'un takipçisi MKE Ankaragücü ise Grandmedical Manisaspor'u yenip, Ümraniyespor'un puan kaybetmesi halinde Süper Lig'e çıkmayı başaracak.

Geçen yıl TFF 2. Lig'den 1. Lig'e yükselen Başkent temsilcisi, en son 2011-2012'de Süper Lig'de yer almıştı.

Play-off barajında yer alan Boluspor'un 56, Gazişehir Gaziantep'in 53 ve Altınordu'nun 52 puanın bulunduğu ligde bu takımları takip eden 49 puanlı Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 47 puanlı Tetiş Yapı Elazığspor ve 46'şar puanlı Balıkesirspor Baltok ile İstanbulspor, play-off için rakiplerinin hata yapmasını bekleyecek.

Düşme hattı
Gaziantepspor ve Grandmedical Manisaspor'un daha önce lige veda ettiği Spor Toto 1. Lig'de düşme hattı yakınındaki takımlar da kritik müsabakalara çıkacak.

Ligden düşecek son takımın 34. haftada belli olacağı ligde 35'er puana sahip takımlardan Denizlispor, lige veda etmesi kesinleşen Gaziantepspor'u konuk ederken, Samsunspor ise Akın Çorap Giresunspor deplasmanında puan arayacak.

Ligde 37 puanı bulunan Eskişehirspor, yarın Boluspor'u ağırlarken, aynı puana sahip Adana Demirspor da Adana'da Altınordu karşılaşacak.

Program
Tüm maçların yarın saat 15.30'da başlayacağı 33. haftada program şöyle:

Ümraniyespor-Çaykur Rizespor (Ümraniye Belediyesi)

Grandmedical Manisaspor-MKE Ankaragücü (Manisa 19 Mayıs)

Gazişehir Gaziantep-Balıkesirspor Baltok (Gaziantep)

Denizlispor-Gaziantepspor (Denizli Atatürk)

Büyükşehir Belediye Erzurumspor-Tetiş Yapı Elazığspor (Kazım Karabekir)

Adana Demirspor-Altınordu (Adana 5 Ocak Fatih Terim)

İstanbulspor-Adanaspor (Esenyurt Necmi Kadıoğlu)

Eskişehirspor-Boluspor (Yeni Eskişehir)

Akın Çorap Giresunspor-Samsunspor (Giresun Atatürk)

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...